Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-24 idő 09:34

Már vidéken is terjeszkedik a magyar mosodahálózat

Jelenleg a Bubbles non-stop önkiszolgáló mosodahálózat 17 egységgel rendelkezik, melyből minden üzlet Budapesten és annak környékén található. Egészen pontosan 16 mosoda kapott helyet a fővárosban és 1 Érden. Az elmúlt bő 1 év alatt 16 új egység nyílt meg, hiszen tavaly májusban még csak a második Bubbles kezdte meg az üzemelést. 
Már ez is különösen gyors terjeszkedésnek mondható egy fiatal vállalat esetében, a tervek szerint azonban az üzletnyitások a jövőben még magasabb fokozatba kapcsolnak, miközben jelenleg is 6 új üzlet kialakítása van folyamatban. Ezzel egy időben kezdetét veszi az országos terjeszkedés, melynek során a fővároson és Pest megyén kívül is nyílnak új Bubbles egységek. Az első vidéki üzlet Székesfehérváron kezdi majd meg működését, így hamarosan az itteniek is megismerhetik az önkiszolgáló mosoda szolgáltatásait, és felfedezhetik a közösségi mosás élményét. 
A székesfehérvári egység után pedig már egy kerek szám megünnepelésére készülhet a Bubbles, ugyanis néhány héten belül a 20. egység is megkezdi működését. A vállalat 3-4 éven belül szeretne egy 100 egységes hálózattá fejlődni, és ezt a célt franchise partnerek bevonásával kívánja elérni.

Országos szinten közel 50 franchise, valamint 50 saját egység megnyitását tervezi az önkiszolgáló mosodahálózat.
Virtuális kiállító: Bubbles International Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.