Hírek, aktualitások

dátum 2014-11-20 idő 12:13

Március 22-25. között kerül megrendezésre a jövő évi Párizsi Franchise Expo

Március 22-25. között, vasárnaptól-szerdáig várja a látogatókat a Francia Franchise Szövetség és a Reed Expo a Párizsi Franchise Expo legújabb szalonján. Több mint 30 év óta ez a nemzetközi kiállítás segíti a hálózatok fejlődését Franciaországban és a határokon túl. Közel 37 ezer látogató és befektető érkezett az öt kontinensről tavaly, ezzel is igazolva, hogy a szalon a szakma megkerülhetetlen rendezvénye.
 
A Párizsi Franchise Expo nyújtja a leggazdagabb kínálatot a franchise szektorban. A  2015-ös Párizsi Franchise Expo jó alkalom lesz a találkozásra a 90 tevékenységi kört képviselő 500 kiállítóval, emellett pedig számos  franchise tanácsadóval a világ különböző szegleteiből. A Szalon több mint 110 új és innovatív koncepciót sorakoztat fel a leghagyományosabbaktól, mint a vendéglátás a legdivatosabbakig, mint a fitness-coaching, a waterbiking vagy akár a streetfood.
 
  
A Franchise Expo együtt mutatja be az ismert és elismert márkákat legyenek azok franciák, vagy nemzetköziek, de egyúttal teret ad a most felemelkedő  koncepcióknak, amelyek nem elhanyagolható vonzással bírnak külföldi fejlődő piacokra. A pavilonokban sok kiállító megépíti az üzlethelyiségét vagy akár az éttermét, így a látogatók, befektetők megismerhetik a hálózatok világát.
 
 
A Franchise Kiállítás helyszíne ideális az üzlet és a szórakozás összekapcsolására is, könnyen be lehet menni Párizsba felfedezni a koncepciókat a valós életben (in the real life). A Franchise Expo két kiváló felületet biztosít arra, hogy a szakemberek informálják, tanácsaikkal segítsék a holnap vállalkozóit, átadják ismereteiket a franchise-ról és a cégalapításról. Ingyenes konferenciák és előadások is lesznek a kiállítás négy napja alatt (franciául) és a Master Franchise School (angolul).
 
 
A Párizsi Franchise Expo a szektor nemzetközi találkozója. Az átvevő jelöltek, a hálózatok, a befektetők évről-évre nagyobb számban keresik fel a szalont. 2014-ben 105 márka 25 országból képviseltette magát. Az előző kiállítást nagyon erős olasz, spanyol, amerikai, kanadai jelenlét jellemezte. A mester franchise terület 2109 nemzetközi látogatót fogadott 88 országból. Szövetségek, nemzetközi delegációk vettek részt az eseményen, hogy kifejezzék támogatásukat a franchise iránt, és az európai határokon is átívelve közvetítsék ezt a gazdasági modellt.
 
További információk a következő weboldalon olvashatóak: www.franchiseparis.com.

Amennyiben látogatóként részt kíván venni a rendezvényen, ezen a linken tud regisztrálni.
 
Fordítás: M.B.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.