Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-17 idő 10:04

Márciusban Győrben is nyílik Borháló borkereskedés

Már javában folynak a Borháló borkereskedés győri egységében az előkészületi munkálatok, hogy a márciusban esedékes nyitáskor minden tökéletes legyen. Az üzlet a Pálffy utca 3. szám alatt lesz, 100 méterre a Nemzeti Színháztól.
 
"Kedves borkedvelő és bor iránt érdeklődő barátaink, munkatársaink, ismerősök, családunk és mindenki, aki még nem is tudja, hogy nálunk fog az ország legjobb boraiból kóstolni és vásárolni megdöbbentően jó árakon. Íme a jó hír: márciusban nyitunk!" - adja hírül Horváth Bence és Sztanity Szilárd a Borháló Győr csapata a borkereskedés hivatalos weboldalán.
 
 
A Borháló franchise hálózat legújabb tagja Győrben építi, szépíti egységét, hogy a márciusban esedékes nyitásra minden a lehető legtökéletesebb lehessen. A borkereskedés a Győri Nemzeti Színháztól alig 100 méterre található, a város szívében, a Pálffy utca 3. szám alatt.
 

A Borháló franchise

 
A 2013-as Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata díjat a Borháló borkereskedés kapta meg a Magyar Franchise Szövetség gálavacsoráján. A Borháló 2012 novemberében látott hozzá franchise hálózatának kiépítéséhez, ekkor nyitotta meg az első átvevő partner borkereskedését Óbudán. Ezt követően, 2013 első felében Budapest környékén nyíltak Borháló borkereskedések (Vácott, Budakeszin, Solymáron, Budaörsön, Érden), majd egyre több vidéki várost, Miskolcot, Debrecent, Pécset, Kecskemétet is meghódított a koncepció. Jelenleg 21 egységük működik és tavaszig további hat üzlet kerül majd átadásra. 
 
 
A hálózat Kelet- és Nyugat-Magyarországon egyaránt dinamikus intenzitással növekszik. Célkitűzése az idei évre, hogy szervezeti megerősítés mellett év végére teljes országos lefedettséget, ismertséget érjen el.
 
ViFe
Forrás: franchise.hu; Borháló Győr
Virtuális kiállító: Borháló Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.