Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-17 idő 10:04

Márciusban Győrben is nyílik Borháló borkereskedés

Már javában folynak a Borháló borkereskedés győri egységében az előkészületi munkálatok, hogy a márciusban esedékes nyitáskor minden tökéletes legyen. Az üzlet a Pálffy utca 3. szám alatt lesz, 100 méterre a Nemzeti Színháztól.
 
"Kedves borkedvelő és bor iránt érdeklődő barátaink, munkatársaink, ismerősök, családunk és mindenki, aki még nem is tudja, hogy nálunk fog az ország legjobb boraiból kóstolni és vásárolni megdöbbentően jó árakon. Íme a jó hír: márciusban nyitunk!" - adja hírül Horváth Bence és Sztanity Szilárd a Borháló Győr csapata a borkereskedés hivatalos weboldalán.
 
 
A Borháló franchise hálózat legújabb tagja Győrben építi, szépíti egységét, hogy a márciusban esedékes nyitásra minden a lehető legtökéletesebb lehessen. A borkereskedés a Győri Nemzeti Színháztól alig 100 méterre található, a város szívében, a Pálffy utca 3. szám alatt.
 

A Borháló franchise

 
A 2013-as Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata díjat a Borháló borkereskedés kapta meg a Magyar Franchise Szövetség gálavacsoráján. A Borháló 2012 novemberében látott hozzá franchise hálózatának kiépítéséhez, ekkor nyitotta meg az első átvevő partner borkereskedését Óbudán. Ezt követően, 2013 első felében Budapest környékén nyíltak Borháló borkereskedések (Vácott, Budakeszin, Solymáron, Budaörsön, Érden), majd egyre több vidéki várost, Miskolcot, Debrecent, Pécset, Kecskemétet is meghódított a koncepció. Jelenleg 21 egységük működik és tavaszig további hat üzlet kerül majd átadásra. 
 
 
A hálózat Kelet- és Nyugat-Magyarországon egyaránt dinamikus intenzitással növekszik. Célkitűzése az idei évre, hogy szervezeti megerősítés mellett év végére teljes országos lefedettséget, ismertséget érjen el.
 
ViFe
Forrás: franchise.hu; Borháló Győr
Virtuális kiállító: Borháló Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.