Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-08 idő 10:59

Másfél milliárdos felújítás a SPAR-nál

A SPAR hét üzletének modernizálására összesen csaknem 1,6 milliárd forintot fordít. A teljes körű felújítást követően Csornán, Bonyhádon, Kaposváron, Szolnokon és három fővárosi helyszínen már a megújult áruházak várják a vásárlókat.

„Az idén 25 éves SPAR piacra lépése óta folyamatosan fejleszti kereskedelmi hálózatát Magyarországon, fennállása óta több mint egymilliárd eurót fektetett be a hazai piacon. 2016 második felében további hét SPAR áruház újult meg”- hangsúlyozta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

Idén nyáron négy vidéki városban modernizáltak egy-egy SPAR üzletet. Csornán, az Erzsébet királyné utca 5. szám alatti üzletre 314 millió forintot fordítottak. A beruházás révén az áruház teljes egészében megújult: a megnövelt eladótérnek és a részben alacsonybútoros berendezésnek köszönhetően az üzlet tágasabb lett, továbbá új csemegepult arculat és látványpékség várja a vásárlókat. Bonyhádon, a Széchenyi tér 5. alatti bolt átalakításának költsége meghaladta a 230 millió forintot, a forrás felhasználásával megújult az eladótér és új koncepciót kapott a berendezés. A vásárlók az átalakítást követően a bejárattól alacsony bútoros –ezáltal könnyebben áttekinthető- pékáru és zöldség-gyümölcs részlegen át juthatnak el a csemegepultig.  Emellett látványpékség is üzemel az üzletben.

Szeptember első napján vették birtokba a vásárlók Kaposváron, a Honvéd utca 57. szám alatt található, megújult SPAR üzletet. Összesen 455 millió forintot költött a cég a kaposvári üzletének modernizálására. Megújult az eladótér, és az új berendezési koncepció szerint valósult meg a belső kialakítás: új csemegepult arculat, látványpékség készült és új berendezéseket, hűtőbútorokat szereltek be. Az üzletben a könnyebb tájékozódás érdekében alacsony bútoros berendezést kapott a pékáru és a zöldséges részleg is. A szolnoki, Boldog Sándor István körúti üzlet felújítására pedig 104 millió forintot költöttek. A megújult egységbe csemegepult, sajtpult és húspult került be újdonságként és megújították a látványpékséget is.

A Budapesten található Nyírpalota utca 2-4. és a Nyírpalota utca 54. szám alatti boltokra egyaránt 104 millió forintot fordított a vállalat. Az eladótér felújítása mellett ezekbe újdonságként csemegepult, sajtpult, húspult került és helyszíni pékáru sütésre is lehetőség van már. A szintén Budapesten található Vasutastelep utca 4. alatti SPAR is megújult, itt a beruházás költsége meghaladta a 310 millió forintot. Az átalakított bolt eladótere nagyobb lett, megszépült a csemegepult arculata, és látványpékség is épült az üzletben.

„Az összes beruházásunkban közös, hogy korszerűbbé vált a boltok világítási és hűtőrendszere, így kevesebb energiát használnak az áruházak. Az üzletekben a frissáruk és a népszerű márkatermékek mellett a kiváló minőségű, kedvező árú SPAR sajátmárkás termékek, valamint a helyben sütött pékáruk is kaphatóak”- tette hozzá Maczelka Márk.

A SPAR a jövőben is folytatja az expanziót: az új üzletek nyitása mellett a meglévő áruházak korszerűsítése is hangsúlyos marad. A vállalat jelenleg összesen 343 SPAR szupermarketet, 32 INTERSPAR-t és 107 franchise üzletet üzemeltet, munkavállalóinak száma meghaladja a 13 ezret. 25 éves magyarországi működése alatt több mint egymilliárd eurót fordított beruházásokra. vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.