Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-08 idő 10:59

Másfél milliárdos felújítás a SPAR-nál

A SPAR hét üzletének modernizálására összesen csaknem 1,6 milliárd forintot fordít. A teljes körű felújítást követően Csornán, Bonyhádon, Kaposváron, Szolnokon és három fővárosi helyszínen már a megújult áruházak várják a vásárlókat.

„Az idén 25 éves SPAR piacra lépése óta folyamatosan fejleszti kereskedelmi hálózatát Magyarországon, fennállása óta több mint egymilliárd eurót fektetett be a hazai piacon. 2016 második felében további hét SPAR áruház újult meg”- hangsúlyozta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

Idén nyáron négy vidéki városban modernizáltak egy-egy SPAR üzletet. Csornán, az Erzsébet királyné utca 5. szám alatti üzletre 314 millió forintot fordítottak. A beruházás révén az áruház teljes egészében megújult: a megnövelt eladótérnek és a részben alacsonybútoros berendezésnek köszönhetően az üzlet tágasabb lett, továbbá új csemegepult arculat és látványpékség várja a vásárlókat. Bonyhádon, a Széchenyi tér 5. alatti bolt átalakításának költsége meghaladta a 230 millió forintot, a forrás felhasználásával megújult az eladótér és új koncepciót kapott a berendezés. A vásárlók az átalakítást követően a bejárattól alacsony bútoros –ezáltal könnyebben áttekinthető- pékáru és zöldség-gyümölcs részlegen át juthatnak el a csemegepultig.  Emellett látványpékség is üzemel az üzletben.

Szeptember első napján vették birtokba a vásárlók Kaposváron, a Honvéd utca 57. szám alatt található, megújult SPAR üzletet. Összesen 455 millió forintot költött a cég a kaposvári üzletének modernizálására. Megújult az eladótér, és az új berendezési koncepció szerint valósult meg a belső kialakítás: új csemegepult arculat, látványpékség készült és új berendezéseket, hűtőbútorokat szereltek be. Az üzletben a könnyebb tájékozódás érdekében alacsony bútoros berendezést kapott a pékáru és a zöldséges részleg is. A szolnoki, Boldog Sándor István körúti üzlet felújítására pedig 104 millió forintot költöttek. A megújult egységbe csemegepult, sajtpult és húspult került be újdonságként és megújították a látványpékséget is.

A Budapesten található Nyírpalota utca 2-4. és a Nyírpalota utca 54. szám alatti boltokra egyaránt 104 millió forintot fordított a vállalat. Az eladótér felújítása mellett ezekbe újdonságként csemegepult, sajtpult, húspult került és helyszíni pékáru sütésre is lehetőség van már. A szintén Budapesten található Vasutastelep utca 4. alatti SPAR is megújult, itt a beruházás költsége meghaladta a 310 millió forintot. Az átalakított bolt eladótere nagyobb lett, megszépült a csemegepult arculata, és látványpékség is épült az üzletben.

„Az összes beruházásunkban közös, hogy korszerűbbé vált a boltok világítási és hűtőrendszere, így kevesebb energiát használnak az áruházak. Az üzletekben a frissáruk és a népszerű márkatermékek mellett a kiváló minőségű, kedvező árú SPAR sajátmárkás termékek, valamint a helyben sütött pékáruk is kaphatóak”- tette hozzá Maczelka Márk.

A SPAR a jövőben is folytatja az expanziót: az új üzletek nyitása mellett a meglévő áruházak korszerűsítése is hangsúlyos marad. A vállalat jelenleg összesen 343 SPAR szupermarketet, 32 INTERSPAR-t és 107 franchise üzletet üzemeltet, munkavállalóinak száma meghaladja a 13 ezret. 25 éves magyarországi működése alatt több mint egymilliárd eurót fordított beruházásokra. vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.