Hírek, aktualitások

dátum 2018-03-29 idő 14:15

Második helyezett lett a Stilianos a Junior Expo-n

Az idén márciusban megrendezésre került IX. Junior Expo-n, a fiatal vállalkozók szakkiállításán és versenyén a Stilianos Babauszoda Franchise hálózat is képviseltette magát. 
 
A Junior Expo-t 2010-ben hívta életre az Agria Universitas Egyesület elnöke, Dr. Horváth Ágnes.
Célja, hogy a 35 év alatti fiatal vállalkozók bemutathassák vállalkozásaikat 2 napon át az Agria Park területén.
 
A kétnapos rendezvény során kiállítóként volt jelen Stilianos Babauszoda az egri Agria Park központjában, ahol lehetőségük nyílt a Stilianos koncepció bővebb ismertetésére az érdeklődők körében
 
Stilianos Babauszoda elnyerte az Agria Universitas Egyesület szakmai zsűrijének 2. díját, ahol a zsűrielnök Kósa Erika volt, a Kósa Erika Akadémia alapítója.
 
Erről a hírről számolt be 2018.03.27-én az M1 Ma reggel című műsora, amiben Varga Vivien a Stilianos Babauszoda Franchise alapítója, mint a Junior Expo díjazottja nyilatkozott a hálózat koncepciójával, sikereivel és jövőbeli terveivel, külföldi terjeszkedéssel kapcsolatban, illetve Kósa Erika, mint a Junior EXPO idei zsűri elnöke osztotta meg tapasztalatát a versennyel a kiállítókkal kapcsolatosan.
 
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.