Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-20 idő 11:09

Mától lehet asztalt foglalni torkos csütörtökre

A "torkoskodók" február 20-ától már lefoglalhatják asztalaikat a Torkos Csütörtök honlapján, ám újabb csatlakozó éttermeket is várnak egészen március 2-áig. Két héttel az akció kezdete előtt már közel 400 étterem regisztrált as Torkos Csütörtök adatbázisában.

A Magyar Turizmus Zrt. 2014-ben kilencedik alkalommal is megrendezi a népszerű Torkos Csütörtök akciót, amelynek időpontja idén március 6. Ezen a napon a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak vendégeiknek. 

Az előző évekhez hasonlóan online foglalásra is lehetőség van a NetPincérrel együttműködve működtetett felületen. A résztvevők palettája idén is igen színes, az ínyencek, a nemzetek konyháinak szerelmesei vagy éppen a meghitt kisvendéglők kedvelői is megtalálhatják a kedvükre valót a kínálatban.
A weboldalon az éttermekről nemcsak a szokásos információkat közlik, hanem utólagos értékelésre is van mód, ami hiteles információkkal szolgálhat a többi vendég számára.

A Magyar Turizmus Zrt. idén nemcsak hazánk kulturális és gasztronómiai értékeire szeretné ráirányítani a figyelmet, hanem – a társaság Agrármarketing Vezérigazgatóságának (AMC) törekvéseivel összhangban – a minőségi magyar sertéshús fogyasztásának pozitív egészségügyi és gasztronómiai vetületeire is. Az idei Torkos Csütörtök fókuszában ezért a minőségi magyar sertéshús fogyasztásának népszerűsítése áll. A néphagyomány szerint ugyanis Torkos Csütörtökön – annak ellenére, hogy a húsvéti 40 napos böjt kezdetét jelentő hamvazószerdát követően ünnepeljük – ismét szabad húst fogyasztani a farsangi maradékok elfogyasztása céljából. Természetesen azok a vendégek is megtalálhatják a kedvükre való fogásokat, akik ebben az időszakban már nem szeretnének húst fogyasztani, hiszen az MT Zrt. szorgalmazza, hogy az éttermek kellő számú és változatos, böjtös ételt is szerepeltessenek kínálatukban az idei Torkos Csütörtök idején.

A Magyar Turizmus Zrt. 2014-ben is együttműködik a METRO Kereskedelmi Kft.-vel, amelynek eredményeképpen a csatlakozó vendéglátóhelyek kedvezményben részesülhetnek a METRO áruházakban. A kedvezmény igénybevételének feltételeiről az akció honlapján a Regisztráció éttermeknek menüpontban a „Beszállítói kedvezmények" címszó alatt olvashatnak részletesen.

Az előző akciók értékelése azt mutatja, hogy ezeken a napokon a részvevő vendéglátóhelyeknél nemcsak a vendégforgalom emelkedett, hanem a bevételük is növekedett annak ellenére, hogy 50%-os kedvezményt nyújtottak. Az étteremtulajdonosok túlnyomó többsége kedvező forgalmi adatokról és a vendégek pozitív visszajelzéseiről számolt be.

www.torkoscsutortok.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.