Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-21 idő 10:15

Még a nyár folyamán megnyithatja első egységét hazánkban a Mucho Burrito

Várhatóan augusztus 21-én kerül majd átadásra az első hazai Mucho Burrito gyorsétterem a Westend Bevásárlóközpontban.

Gőzerővel folynak az előkészületek az első Mucho Burrito étterem megnyitására, az étterem kialakítása már javában tart és a munkatársak kiválasztása is elkezdődött. A hazai mester partner nem titkolt szándéka, hogy az alap Burrito igazi választási lehetőség legyen mindenki számára aki 1000 Forint alatt szeretne finom, frissen készült mexikói ízvilágú ételt fogyasztani. 
A salsa és guacamole mártásokat eredeti mexikói receptek alapján helyben fogják készíteni.
 
A Mucho Burrito egy észak-amerikai alapítású franchise hálózat, amely kimondottan a mexikói konyha ízeit hivatott népszerűsíteni. A hálózatnak jelenleg egyetlen étterme üzemel Európában, a brit Brighton-ban, amelyet még idén újabb egység fog követni Londonban. Angliában a master franchise partner 80-90 üzlet nyitását tervezi az elkövetkező 5 évben.

A Mucho Burrito egy világszerte 400 üzlet felvonultató, nemzetközi gyorsétterem hálózat. A Mucho Burrito hazai mester partnere bízik a koncepció kedvező fogadtatásában, mivel a mexikói színes, fűszeres, változatos konyha közel áll a hazai ízléshez. Emellett lényeges előny, hogy a hálózat ár-érték arányban nagyon jó minőségű, ízletes ételeket  forgalmaz.

  

A Mucho Burrito újonnan nyitó étteremhálózat olyan budapesti, és vidéki franchise átvevők jelentkezését várja, akik szívesen invesztálnak időt, pénzt és energiát arra, hogy egy főként fiatalokat kiszolgáló, magyar ízléshez nagyon közel álló gyorséttermet működtessenek.

A mississauga-i (Kanada) Mucho Burrito hálózat 1960 június 13-án, nyitotta meg első egységét. A hálózat alapítói, a Rechichi testvérek és Sean Black, megalkották a "nagy gourmet burrito" recepteket. 

Nemrégiben a MTY group nevű vállalat vásárolta meg a Mucho Burrito 100%-os tulajdonjogát Kanadában, amely cégnek egyébként közel 3000 különböző márkájú gyorsétterme működik Észak-Amerikában. Az új tulajdonos dinamikus terjeszkedésbe kezdett, a Közel-Keleten, Ausztráliában, valamint Oroszországban is mester franchise megállapodásokat kötöttek, melynek köszönhetően hamarosan számos Mucho Burrito étterem fog nyílni világszerte. 

A Mucho Burrito a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: Mucho Burrito


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.