Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-21 idő 10:15

Még a nyár folyamán megnyithatja első egységét hazánkban a Mucho Burrito

Várhatóan augusztus 21-én kerül majd átadásra az első hazai Mucho Burrito gyorsétterem a Westend Bevásárlóközpontban.

Gőzerővel folynak az előkészületek az első Mucho Burrito étterem megnyitására, az étterem kialakítása már javában tart és a munkatársak kiválasztása is elkezdődött. A hazai mester partner nem titkolt szándéka, hogy az alap Burrito igazi választási lehetőség legyen mindenki számára aki 1000 Forint alatt szeretne finom, frissen készült mexikói ízvilágú ételt fogyasztani. 
A salsa és guacamole mártásokat eredeti mexikói receptek alapján helyben fogják készíteni.
 
A Mucho Burrito egy észak-amerikai alapítású franchise hálózat, amely kimondottan a mexikói konyha ízeit hivatott népszerűsíteni. A hálózatnak jelenleg egyetlen étterme üzemel Európában, a brit Brighton-ban, amelyet még idén újabb egység fog követni Londonban. Angliában a master franchise partner 80-90 üzlet nyitását tervezi az elkövetkező 5 évben.

A Mucho Burrito egy világszerte 400 üzlet felvonultató, nemzetközi gyorsétterem hálózat. A Mucho Burrito hazai mester partnere bízik a koncepció kedvező fogadtatásában, mivel a mexikói színes, fűszeres, változatos konyha közel áll a hazai ízléshez. Emellett lényeges előny, hogy a hálózat ár-érték arányban nagyon jó minőségű, ízletes ételeket  forgalmaz.

  

A Mucho Burrito újonnan nyitó étteremhálózat olyan budapesti, és vidéki franchise átvevők jelentkezését várja, akik szívesen invesztálnak időt, pénzt és energiát arra, hogy egy főként fiatalokat kiszolgáló, magyar ízléshez nagyon közel álló gyorséttermet működtessenek.

A mississauga-i (Kanada) Mucho Burrito hálózat 1960 június 13-án, nyitotta meg első egységét. A hálózat alapítói, a Rechichi testvérek és Sean Black, megalkották a "nagy gourmet burrito" recepteket. 

Nemrégiben a MTY group nevű vállalat vásárolta meg a Mucho Burrito 100%-os tulajdonjogát Kanadában, amely cégnek egyébként közel 3000 különböző márkájú gyorsétterme működik Észak-Amerikában. Az új tulajdonos dinamikus terjeszkedésbe kezdett, a Közel-Keleten, Ausztráliában, valamint Oroszországban is mester franchise megállapodásokat kötöttek, melynek köszönhetően hamarosan számos Mucho Burrito étterem fog nyílni világszerte. 

A Mucho Burrito a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: Mucho Burrito


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.