Hírek, aktualitások

dátum 2013-10-30 idő 09:10

Még több új Alma Franchise Gyógyszertár

Folytatva a dinamikus növekedést, október folyamán újabb 8 partner patikával bővült az Alma Gyógyszertárak hálózata. Győr-Moson-Sopron megyében, Jász-Nagykun-Szolnok megyében és Pest megyében egy-egy patikával, Veszprém megyében és Fejér megyében újabb két-két patikával bővült, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is csatlakozott egy gyógyszertár az Alma hálózathoz, franchise tagként.

Az Alma Gyógyszertárak az ország egyik leggyorsabban fejlődő patikahálózata. Ezáltal országszerte több mint 100 helyen találkozhat a lakosság az Alma jellegzetes logójával, és mögötte a többi patikában már bevezetett egységes szolgáltatásokkal. A franchise modell keretein belül működő patikák száma már meghaladta a 20-at.

Minőségbiztosítás az új patikákban is  

A franchise modell alapvető eleme az ISO 9001 szabványnak megfelelő működés, ami előírás minden olyan gyógyszertár számára, amely csatlakozni kíván az Alma hálózathoz. Cél, hogy a vásárlók és a betegek az ország bármely pontján ugyanazt a szolgáltatást kapják, ha egy Alma Gyógyszertárba térnek be. A hálózatban 2012-ben vezették be a szigorú minőségellenőrzési rendszert, amely egyszerre garantálja a betegek szakszerű kiszolgálását, valamint a szállítói, megrendelői igények pontos és gyors kielégítését.

Egyedi szolgáltatások még több patikai vásárlónak  

Az Alma hálózatban dolgozó gyógyszerészek különös figyelmet fordítanak azokra, akik valamilyen krónikus panasszal, betegséggel keresik fel a gyógyszertárat. Az Alma Gyógyszertárakban elérhető egyedülálló Gondozási programok a vásárlók, betegek egyre szélesebb körének tud segíteni tanáccsal, szolgáltatással. A 2012 szeptemberében indult gondozási program résztvevői a cukorbetegséggel, a magas vérnyomással valamint túlsúllyal küzdők kaphatnak rendszeres tanácsot telefonon, e-mailben vagy sms útján. Az online szolgáltatásoknak köszönhetően a nap 24 órájában elérhető a gondozási program, melynek informatikai hátterét a Magyar Telekom biztosítja a PraxisPlatform rendszerén keresztül. Eddig több mint 25 ezren csatlakoztak az ingyenes gondozási programokhoz, ez a szám nap mint nap növekszik.

2013 augusztusától Várandós gondozási programmal is bővült a szolgáltatás, hiszen az Alma patikák szolgáltatásaiban a kismamák különösen fontos szerepet töltenek be.


Az Alma Gyógyszertárak Franchise hálózatához  2013 októberében csatlakozott patikák

  • Centrum Gyógyszertár, Mosonmagyaróvár
  • Kabay Gyógyszertár, Várpalota
  • Gizella Gyógyszertár, Veszprém
  • Újvárosi Gyógyszertár, Mezőtúr
  • Érkert Gyógyszertár, Nyíregyháza
  • Flór Ferenc Gyógyszertár, Kistarcsa
  • Arany Sas Gyógyszertár, Bicske
  • Pillangó Gyógyszertár, Seregélyes

Forrás: Alma Gyógyszertárakvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.