Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-28 idő 09:10

Megállapodást kötött a Jófogás és az Otthon Centrum

A megállapodás keretében a következő hetekben több száz friss és más hirdetési oldalon nem elérhető ingatlan kerül fel a Jófogás oldalára. A Jófogás és a GKI korábban kiadott közös tanulmánya szerint a vásárlási igény egyelőre nem lankad, a következő félévben csak a növekedés dinamikája fog csökkenni.
"Kétségtelen, hogy ez a szektor most újra aranykorát éli. A kínálat tekintetében a mennyiség mellett a minőség is fontos szempont, ezért keressük a lehetőségeket, hogy exkluzív, más portálokon csak később elérhető hirdetéseket jelenítsünk meg. Nagy örömünkre szolgál, hogy az Otthon Centrummal is megállapodhattunk - mondta Palocsay-Zubor Géza, a naponta 700 ezres egyedi látogatói számot hozó Jófogás.hu igazgatója.
 
A megállapodás nemcsak a vevőknek nyújt segítséget, de az ingatlan franchise hálózat számára is nagyobb felület biztosít potenciális ügyfelei eléréséhez. 
"Örömteli az a nyitottság, amellyel a Jófogás áll mind az ingatlan szakma, mind a cégünk irányába. Az együttműködéssel elismeri hosszú ideje biztosított minőségi szolgáltatásunkat és előnyben részesíti a szakembereink által kezelt ingatlanokat. Ez a vevőknek és az eladóknak is pozitív üzenetet hordoz" - mondta Kosztolánczy György, a 15 éves Otthon Centrum Holding ügyvezetője.
 
Forrás: kreativ.hu
Virtuális kiállító: Otthon Centrum Franchising Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.