Hírek, aktualitások

dátum 2016-08-12 idő 09:55

Megéri programozni tanulni!

A hvg.hu írta meg - és tette címoldalára- Kiss Dániel applikációját bemutató cikkét. A  játék egyszerűbb mint egy fakocka, mégis magával ragadja a felhasználókat. Persze ilyet már láttunk (Pokemon GO), azzal a különbséggel, hogy azt nem egy 13 éves ifjú fejlesztette. És ha egy fiatal, tiszta szellem a pénzzel találkozik, nem kezdenek vérben forogni a szemei. E tulajdonság később, vagy reméljük soha nem alakul ki.
 
A játék androidos mobiltelefonokra tölthető le. Bár maga az ötlet nem újdonság, a ColorBlinder szépsége, hogy ékes példaként szolgál arra, hogy miért hasznos a programozás oktatást minél fiatalabb korban megkezdeni. Ilyen lehetőséget nyújt például a Logiscool, ahogyan azt már mi is megírtuk.
 
A játékszabály: a képernyőn megjelenő négyzetek közül kell kiválasztani az eltérő árnyalatút. Ehhez csak jó szemek, na és igen jó kijelző szükséges. Kezdetnek 2X2-es rácsot kapunk, majd haladva előre: 3x3, 4x4,végül 5x5-ös feladványok érkeznek. Nyilván az egész egyre nehezebb és bonyolultabb, de ha az ember elkezdi, nehéz leállni vele.
Az egész élvény versenyszerűségét növeli, hogy időre megy a játék, ami plusz lehetőségeket ad. Ha gyorsak vagyunk időt nyerünk, ha rosszul koppintunk, veszítünk az időnkből.
 
Talán az egyik legszebb momentum pedig az, hogy az ingyenes app reklámokat jelenít meg, és az innen befolyó bevétel fele az UNICEF-et illeti meg.
 
forrás: hvg.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.