Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-17 idő 09:27

Megérkezett a BENU Zircre

Az országosan több mint 200 helyen megtalálható BENU gyógyszertár hálózat akciói így már a zirciek számára is helyben elérhetők.

Néhány környező település lakosai is szerencsések, mert mostantól a gyógyszertár fiókgyógyszertárai is számos terméket kínálnak kedvezményesen, így a bakonybéli és bakonyszentkirályi lakosok is saját gyógyszertárukban érhetik el a BENU akciókat.

A havonta frissülő akciós kínálatról az ingyenes BENU Gyógyszertár szórólap nyújt tájékoztatást, amely minden hónap elején eljut a város összes postaládájába - társasházak esetén gyűjtőládájába-, illetve folyamatosan elérhető a BENU Gyógyszertárakban. Kényelmesen lehet továbbá tájékozódni az aktuális akciókról a www.benu.hu honlapon, vagy a Szent Bernát Gyógyszertár saját weboldalán.

A változás a zirci gyógyszertár belső elrendezését is érinti. A termékek kategóriákban rendszerezetten kerültek kihelyezésre. A polcokon látható feliratok segítségével könnyű az eligazodás, a vásárlók önállóan is megtalálják a számukra fontos készítményeket, így akár a vásárlást megelőzően, a sor feltartása nélkül megfontolhatják, mire van szükségük. Átlátható rendszerben kerültek kihelyezésre a vitaminok, a táplálék-kiegészítők, a szépségápolási és higiéniai készítmények, a babaápolási eszközök, a gyógyteák és gyógyvizek, és még számos egyéb az egészség megőrzésében fontos szerepet játszó termék.

Eddig is több ezer készítményt forgalmazott a gyógyszertár, de a termékpaletta most tovább szélesedett a BENU sajátmárkás termékekkel. A BENU termékek magas minőségük és kedvező áruk miatt a vásárlók kedvencei. A több mint 30 termék között vitaminok és étrend-kiegészítők, baba-mama termékek, bőr- és szépségápolást elősegítő termékek, valamint megbízható diagnosztikai, sebkezelő, kéz- és körömápoláshoz szükséges eszközök egyaránt megtalálhatók.

A változásnak a Zircen élők egyértelműen örülnek, hiszen nemcsak akkor érdemes a BENU Gyógyszertárba betérni, amikor receptjeiket szeretnék kiváltani, hanem ha egyszerűen szeretnének odafigyelni ez egészségükre, megelőzni betegségek kialakulását. A vásárlók részéről jól megszokott, megszeretett dolgok nem változtak. A gyógyszertárban változatlanul a jól ismert gyógyszerészek és asszisztensek fogadják a betérőket, akik így a megszokott kedvességre és figyelmességre továbbra is számíthatnak. Nem változott a nyitvatartás sem, hétfőtől-péntekig 8.00-18.00-ig várja az egészségüket fontosnak tartókat a zirci BENU Gyógyszertár és a bakonybéli, bakonyszentkirályi fiókgyógyszertárak is a megszokott időben állnak a betérők rendelkezésére.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.