Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-17 idő 09:27

Megérkezett a BENU Zircre

Az országosan több mint 200 helyen megtalálható BENU gyógyszertár hálózat akciói így már a zirciek számára is helyben elérhetők.

Néhány környező település lakosai is szerencsések, mert mostantól a gyógyszertár fiókgyógyszertárai is számos terméket kínálnak kedvezményesen, így a bakonybéli és bakonyszentkirályi lakosok is saját gyógyszertárukban érhetik el a BENU akciókat.

A havonta frissülő akciós kínálatról az ingyenes BENU Gyógyszertár szórólap nyújt tájékoztatást, amely minden hónap elején eljut a város összes postaládájába - társasházak esetén gyűjtőládájába-, illetve folyamatosan elérhető a BENU Gyógyszertárakban. Kényelmesen lehet továbbá tájékozódni az aktuális akciókról a www.benu.hu honlapon, vagy a Szent Bernát Gyógyszertár saját weboldalán.

A változás a zirci gyógyszertár belső elrendezését is érinti. A termékek kategóriákban rendszerezetten kerültek kihelyezésre. A polcokon látható feliratok segítségével könnyű az eligazodás, a vásárlók önállóan is megtalálják a számukra fontos készítményeket, így akár a vásárlást megelőzően, a sor feltartása nélkül megfontolhatják, mire van szükségük. Átlátható rendszerben kerültek kihelyezésre a vitaminok, a táplálék-kiegészítők, a szépségápolási és higiéniai készítmények, a babaápolási eszközök, a gyógyteák és gyógyvizek, és még számos egyéb az egészség megőrzésében fontos szerepet játszó termék.

Eddig is több ezer készítményt forgalmazott a gyógyszertár, de a termékpaletta most tovább szélesedett a BENU sajátmárkás termékekkel. A BENU termékek magas minőségük és kedvező áruk miatt a vásárlók kedvencei. A több mint 30 termék között vitaminok és étrend-kiegészítők, baba-mama termékek, bőr- és szépségápolást elősegítő termékek, valamint megbízható diagnosztikai, sebkezelő, kéz- és körömápoláshoz szükséges eszközök egyaránt megtalálhatók.

A változásnak a Zircen élők egyértelműen örülnek, hiszen nemcsak akkor érdemes a BENU Gyógyszertárba betérni, amikor receptjeiket szeretnék kiváltani, hanem ha egyszerűen szeretnének odafigyelni ez egészségükre, megelőzni betegségek kialakulását. A vásárlók részéről jól megszokott, megszeretett dolgok nem változtak. A gyógyszertárban változatlanul a jól ismert gyógyszerészek és asszisztensek fogadják a betérőket, akik így a megszokott kedvességre és figyelmességre továbbra is számíthatnak. Nem változott a nyitvatartás sem, hétfőtől-péntekig 8.00-18.00-ig várja az egészségüket fontosnak tartókat a zirci BENU Gyógyszertár és a bakonybéli, bakonyszentkirályi fiókgyógyszertárak is a megszokott időben állnak a betérők rendelkezésére.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.