Hírek, aktualitások

dátum 2016-05-18 idő 08:15

Megérkezett a Pizza Hut a Kilimandzsáróra

A Pizza Hut új rekordot állított fel a nagy magasságban való kiszállításban. Az extra sajtos szalámis pizza május 5.-én indult útnak és 3 nap kellett., hogy kézbesíthessék több, mint ötezer méter magasságban.

 

 

A Guinnes World Records is megerősítette, hogy a Afrika legmagasabb hegyére történt kiszállítás megvalósításával új rekord született. A rekord felállításával ünnepelte a tárasaság, hogy a századik országban is megnyitotta új éttermét és mivel ez a zország az afrikai Tanzánia, így adott volt a lehetőség, hogy valami olyan eseménnyel ünnepeljék ezt, ami köthető a kontinenshez és kellő publicitást is biztosít.

A pizzát erre az alkalomra tervezett különleges szállító hátizsákban vitték fel a hegyre, amely akkumulátorok segítségével tartotta melegen és vízszintesen azt.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.