Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-04 idő 09:39

Megjelent a J.PRESS 2015. évi fürdőruha kollekciója

A tavasz eljövetelével a hölgyek (és az urak is) izgalommal várják az új fürdőruha trendet, ami meghatározza majd a nyár strandolási viseleteit. A többi évhez hasonlóan a J.PRESS idén is a meglepetésekre teszi a hangsúlyt. Idén a szexisen árnyalt színeké és a játékos kialakítású fürdőruháké a főszerep a J.PRESS 2015-ös fürdőruha kollekciójában.

   

Idén nincs trend, vagy szabály arra vonatkozóan, hogy a kevesebb több, bátran lehet kombinálni a színeket, a színes-mintás fürdőruhák lesznek az idei év slágere! A J.Press 2015-ös fürdőruha kollekciójában most több olyan fürdőruhát találhat, melyek izgalmas mintájukkal csábítanak, illetve magának kombinálhatja össze színes kétrészes bikinijét.
 
Az idei év legmeghatározóbb színei, a zöld, narancs és fekete árnyalatai lesznek, meleyeket lehet kombinálni is fürdőfelső és fürdőalsó formájában. Hogy még izgalmasabb legyen a játék, a J.PRESS üzletekben három szabás közül is válogathatnak; a szettek rendelkezésre állnak vékony és vastag oldalt kötős, illetve egybeszabott formában is! A J.PRESS teljes idei kollekcióját ezen a linken tekintheti meg.
 
A J.PRESS 1996 óta van jelen a magyarországi piacon. A cég fehérnemű kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. Az alsóruházati piacot tekintve a következő szegmensekben tölt be vezető pozíciót: férfi fehérnemű, férfi zokni és női zokni.

A J.PRESS franchise hálózat, a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: jpressplaza.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.