Hírek, aktualitások

dátum 2017-01-31 idő 10:15

Megkezdődött az IFA 57. kongresszusa

Megkezdődött a világ legnagyobb franchise eseménye, az IFA 57. kongresszusa Las Vegasban.  A Nemzetközi Franchise Szövetség franchise kiállításán a világ minden tájáról mutatkoznak be franchise hálózatok. 

Az IFA kongresszus, - amely kimondottan a franchise átvevőknek, rendszergazdáknak és a hálózatok kitartó beszállítóinak szól –, egy olyan fórum, amely elősegíti a kapcsolatok, ötletek építését és gazdagítását. Mint mindig, idén is elsőrangú előadók osztják meg tapasztalataikat a publikummal. Az esemény kiváló lehetőséget kínál hálózatépítéshez és új koncepciók felkutatásához, a kiállító területen több száz koncepció mutatkozik be.  

A Nemzetközi Franchise Szövetség nagy hangsúlyt fektet a feltörekvő franchise hálózatok támogatására is. Néhány évvel ezelőtt elindították "Next Generation Franchising" kezdeményezésüket, ahol évről évre a világ legígéretesebb 20 fiatal franchise vállalkozóját támogatják, mentorálják. 
2016 novemberében a Magyar Franchise Szövetség egyik legújabb tagját, a Dolce Dance tánciskola hálózatot beválasztották a NextGen programba, melynek keretében Baranyi Anett, a hálózat alapítója díjmentesen részt vehet az IFA kongresszuson, valamint egy speciális - egy éven át tartó - képzési programban (mintegy 6.000 USD értékben). 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.