Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-26 idő 16:47

Meglepő és vevőbarát high-tech megoldás a Kentucky Fried Chicken (KFC) éttermeiben

Billentyűzettel ellátott okos tálcaalátétet (Tray Typer) használnak a Kentucky Fried Chicken (KFC) németországi éttermeiben, egy új promóciójuk keretében.

High-tech megoldás egy gyorséttermi problémára: egy szuper vékony, újratölthető Bluetooth billentyűzet, amelyet a gyorséttermi tálcádon kapsz, mint tálcaalátét, és összekapcsol téged az okostelefonoddal. Lehetővé téve, hogy begépeljél szöveget, anélkül, hogy a zsíros ujjaiddal összemaszatolnád a telefonod képernyőjét. A KFC (Kentucky Fried Chicken) billentyűzettel ellátott okos tálcaalátétje (Tray Typer) – amely a gyorsétterem hálózat németországi reklám kampányának a része – egy high-tech eszköz, melyet a papír alátét helyett tesznek az éttermi tálcára. Az okos tálcaalátét feltételezhetőleg elég tartós lesz ahhoz, hogy többször tisztítani és újrahasználni lehessen, habár a kampány megalkotója, a Serviceplan szerint az okostálca annyira népszerű volt, hogy minden egyes kiadott okos tálcaalátétet hazavittek a vendégek.

Az okostálca (Tray Typer) talán túlzásnak tűnhet, azonban egy ténylegesen létező, csúcstechnológiás megoldás. 2013-ban, egy Egyesült Királyságbeli elektronikai gyártóvállalat – a CSR – bemutatott egy Bluetooth számítógép billentyűzetet, amely olyan vékony és hajlékony volt, mint a KFC okos-tálcaalátétje (Tray Typer). És ez nem az első merész elektronikai megoldást alkalmazó ötlete a KFC gyorsétterem hálózatnak, mivel múlt évben Japánban bevezettek egy billentyűzet, egér és USB pendrive kombót, melyeknek rántott csirke formája volt. Egy olyan termék, mint az okos tálcaalátét (Tray Typer)– még akkor is, ha egyelőre csak reklámkampányban alkalmazzák – egy okos és a vendégek számára igazán hasznos megoldás.

A KFC (Kentucky Fried Chicken) a világ legnépszerűbb csirkehús éttermi hálózata, amely legelső éttermét 1952-ben nyitotta meg az Amerikai Egyesült Államokban, és a világ több mint 110 országában több mint 14.000 étterme van. A KFC működésének és növekedésének erős alapja a franchise üzleti modell.

(forrás: theverge.com)vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Felújítja a Shopmarkot, és jelentős vásárlásokat tervez 2018-ban a Diófa Alapkezelő Zrt
dátum 2018-01-23 idő 14:39

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője a Portfolio Ingatlannak adott interjújában a cég 2018-as terveiről és várakozásairól, és a Shopmark bevásárlóközpont teljes körű felújításáról beszélt.

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.