Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-26 idő 16:47

Meglepő és vevőbarát high-tech megoldás a Kentucky Fried Chicken (KFC) éttermeiben

Billentyűzettel ellátott okos tálcaalátétet (Tray Typer) használnak a Kentucky Fried Chicken (KFC) németországi éttermeiben, egy új promóciójuk keretében.

High-tech megoldás egy gyorséttermi problémára: egy szuper vékony, újratölthető Bluetooth billentyűzet, amelyet a gyorséttermi tálcádon kapsz, mint tálcaalátét, és összekapcsol téged az okostelefonoddal. Lehetővé téve, hogy begépeljél szöveget, anélkül, hogy a zsíros ujjaiddal összemaszatolnád a telefonod képernyőjét. A KFC (Kentucky Fried Chicken) billentyűzettel ellátott okos tálcaalátétje (Tray Typer) – amely a gyorsétterem hálózat németországi reklám kampányának a része – egy high-tech eszköz, melyet a papír alátét helyett tesznek az éttermi tálcára. Az okos tálcaalátét feltételezhetőleg elég tartós lesz ahhoz, hogy többször tisztítani és újrahasználni lehessen, habár a kampány megalkotója, a Serviceplan szerint az okostálca annyira népszerű volt, hogy minden egyes kiadott okos tálcaalátétet hazavittek a vendégek.

Az okostálca (Tray Typer) talán túlzásnak tűnhet, azonban egy ténylegesen létező, csúcstechnológiás megoldás. 2013-ban, egy Egyesült Királyságbeli elektronikai gyártóvállalat – a CSR – bemutatott egy Bluetooth számítógép billentyűzetet, amely olyan vékony és hajlékony volt, mint a KFC okos-tálcaalátétje (Tray Typer). És ez nem az első merész elektronikai megoldást alkalmazó ötlete a KFC gyorsétterem hálózatnak, mivel múlt évben Japánban bevezettek egy billentyűzet, egér és USB pendrive kombót, melyeknek rántott csirke formája volt. Egy olyan termék, mint az okos tálcaalátét (Tray Typer)– még akkor is, ha egyelőre csak reklámkampányban alkalmazzák – egy okos és a vendégek számára igazán hasznos megoldás.

A KFC (Kentucky Fried Chicken) a világ legnépszerűbb csirkehús éttermi hálózata, amely legelső éttermét 1952-ben nyitotta meg az Amerikai Egyesült Államokban, és a világ több mint 110 országában több mint 14.000 étterme van. A KFC működésének és növekedésének erős alapja a franchise üzleti modell.

(forrás: theverge.com)vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.