Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-04 idő 10:06

Megnyílt a 113. Duna House iroda

Aki mostanában járt Dunaújvárosban, az észrevehette, hogy a piaccal szemben egy vadonatúj Duna House iroda nyílt. Ezzel a franchise hálózat már 113 irodával van jelen a piacon, amelyekben országosan közel 1300 érékesítő várja ügyfeleit.
 
A dunaújvárosi iroda tulajdonosainak nem ez az első egységük, Százhalombattán már évek óta sikerrel üzemeltetnek egy másik Duna House irodát, így megfelelő tapasztalatokkal nyitnak itt is. A helyiek, akik az előkészületeket követték máris pozitívan fogadják a szolgáltatást, hiszen korábban ezen a területen csak helyi, kisebb irodákkal lehetett találkozni, akik nem feltétlenül tudtak minden igényt maradéktalanul kielégíteni.
A Duna House adatbázisában most is több mint 25 ezer eladó ingatlan található, amelyből több mint 11 ezerrel kizárólag itt lehet találkozni. A hálózat irodáin keresztül havonta négyezer új lakással bővül a kínálat, amely szintén egyedülálló. Vásárlói oldalról is több mint 50 ezer regisztrált ingatlankeresővel büszkélkedhetnek. Ezek összességében nagy piaci előnyt jelentenek majd egy dunaújvárosi iroda esetében is.
 
 
Váradi Szilvia, a Duna House dunaújvárosi irodáját is működtető cég vezetője így nyilatkozik: „Hosszú távra tervezünk, és kiemelkedő színvonalon szeretnénk csinálni azt, amit csinálunk. Pont, ahogy azt a Battaiak már megtapasztalhatták. Mi másképp, új felfogással fogunk itt működni, mint a helyi irodák, de törekedni fogunk arra is, hogy egymás munkáját segítsük, kiegészítsük.”
 
Forrás: dh.hu
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.