Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-06 idő 09:37

Megnyílt a kívül-belül megújult SPAR a Klauzál Piacon

A Klauzál téri piac épületét még a vasárnapi boltzár bevezetése előtt kezdték el felújítani, de a munkálatok végeztével, múlt péntek óta újra várja vásárlóit a szupermarket a modernizált vásárcsarnokban. Az eredetileg 2003-ban megnyílt üzlet - amely vasárnap is nyitva tarthat majd - korszerű berendezésekkel és technikával, a korábbinál szélesebb árukínálattal folytatja működését a gyönyörű épületben.
 
 
Az átfogó felújítási és átépítési munkálatok eredményeként a vásárlókat egy modern, tágas és könnyen átlátható piactér várja, amely megtartotta az 1897-ben épült vásárcsarnok valamennyi sajátos belsőépítészeti jegyét, így valódi élménnyé válik benne a bevásárlás.
 
 
A piac területén található SPAR szupermarket az alapoktól épült újra, 430 millió forintos beruházás keretében. Az áruház – mely a korábbival ellentétben zárt térben kapott helyet, s így jobban elkülönül a piactól – a vállalat legújabb belsőépítészeti és boltberendezési koncepciója alapján került kialakításra, energiatakarékos LED világítással, valamint korszerű, környezetbarát hűtéstechnikai rendszerrel. A 702 m2-es eladótéren több ezer árucikkes kínálattal, 31 munkatárssal, szakértő kiszolgálással és vonzó akciókkal várják a vásárlókat.
Virtuális kiállító: SPAR Magyarország Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.