Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-22 idő 10:47

Megnyílt az első Jono Yogo Coffee & Tea a Mammutban

A Jono Yogo Mammut galériájára érve, az első különbség, amit észrevesz az ember, az a csinos kis kávézó- és sütis pult. A jól ismert színes székek és asztalok természetesen megmaradtak és a lent elkészített yogóját is nyugodtan felviheti a vendég, hogy egy kávé vagy tea mellett kényelmesen elfogyaszthassa azt. Annyiban különbözik a hálózat többi egységétől, hogy az asztaltól is van lehetőség rendelni.

Rendelni pedig érdemes, hiszen minden olyan finomság megtalálható az itallapon, ami miatt szeretünk kávézóba járni. Kávékülönlegességek, ízletes fekete és zöld teák, zamatos gyümölcsteák, limonádék, gyümölcs turmixok és persze sütik! 

Egyszóval, ha valaki szeretne yogózás és kávézás mellett egy jót beszélgetni a barátaival, akkor ugorjon be és látogassa meg a Mammut I.-ben található, megújult Jono Yogo Coffee and Tea-t!

A Jono Yogo 2013 júniusában nyitotta meg az első üzletét az Árkád bevásárlóközpontban. Még ebben az évben megnyitották következő üzletüket a Jono Yogo Allee-t és a Jono Yogo Westend-et. Ezt követte 2014-ben a Mammutban található üzletük. 2015-ben "kimerészkedtek" Budapestről, és a Budaörsi Auchanban nyitottak egy új boltot.

Jelenleg azon dolgoznak, hogy folyamatosan biztosítsák vendégeik számára a magas minőséget és a hamisítatlan Jono Yogo hangulatot. Céljuk továbbra is az, hogy ízletes és egészséges édességet kínáljanak megfizethető áron.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.