Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-10 idő 10:25

Megnyílt az első McDonald's Vietnamban

Négy évtizeddel a vietnami háború vége után szombaton - február 8-án - megnyílt a délkelet-ázsiai országban a McDonald's amerikai gyorsétteremlánc első üzlete.
 
Az amerikai óriás, amelynek a világ több mint száz országában hozzávetőleg 35 ezer étterme van, olyan versenytársai után érkezett meg Vietnamba, mint a KFC, a Burger King és a Pizza Hut, amelyek egy ideje már vetélkednek az ország 90 millió lakosának kegyeiért.
 
 
Az elsősorban hamburgereiről ismert lánc első üzlete Ho Shi Minh-városban (korábbi nevén: Saigon), Vietnam gazdasági-pénzügyi központjában működik - tavaly a Starbucks is ott nyitotta meg első üzletét -, a több száz érdeklődő közül sokan már jóval a nyitás előtt ott voltak.
 
"Amerikában ez csak egy hétköznapi étterem, Vietnamban viszont menő McDonald's-ba menni" - mondta egy 25 éves vendég, aki Kaliforniában végezte tanulmányait. Az étteremnek drive-in része is van, amit a robogók országaként ismert Vietnamban nagy örömmel fogadtak. "Nagyon praktikus" - mondta az előbb idézett fogyasztó.
 
Forrás: MTI
Kép: Mcdonald's Vietnam Facebook-profil
ViFe


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.