Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-23 idő 09:24

Megnyílt Magyarország legnagyobb Reál üzlete

Helyben hasznosuló, 900 millió forint összértékű zöldmezős beruházás és közel egyéves kivitelezési munka eredményeként ma adta át Hajdúböszörmény központjában – a Méliusz bevásárlóközpont területén – Magyarország legnagyobb alapterületű és legmodernebb Reál üzletét az Alaszka Kft, írja az elemiszer.hu.
Az 1200 négyzetméteres üzletközpont 20 ezer különböző áruval, a régió legnagyobb napicikk-választékával, látványpékséggel és melegkonyhával várja vásárlóit. A 100%-os magyar magántulajdonban álló üzlet döntően hazai beszállítókkal dolgozik, és a boltban a régiós kistermelők speciális kínálata is elérhető. Az üzletben 40 új munkahely jött létre.
 
„Legújabb hajdúböszörményi üzletünk nemcsak a legnagyobb alapterületű Reál bolt Magyarországon, de kínálatát és felszereltségét tekintve is kategóriateremtő az üzletláncon belül” – fogalmazott Ráthonyi Zoltán, a Reál Hungária Élelmiszer Kft. alapítója, a Méliusz-Reál üzletközpont tulajdonosa. Hozzátette: „Példaértékű az a helyi összefogás, amely a Méliusz Üzletház újjáépítése kapcsán megvalósult. Külön öröm számunkra, hogy a beruházás összege szinte teljesen helyben hasznosult, hiszen a tervező és a kivitelező is hajdúböszörményi.”
 
A Reál üzlet széles vásárlói igényeket kielégítő, mintegy 20 ezer – friss és tartós élelmiszerekből, italárukból, hazai beszállítóktól származó kiváló minőségű baromfi- és tőkehúsáruból, hobbi- és háztartási termékekből – álló kínálatán kívül saját melegkonyhás bisztróval is várja a város és a környező települések lakóit. A friss pékáruról a helyben kialakított pékség gondoskodik, illetve grillezett készételek is kaphatók. A friss zöldség- és gyümölcsválasztékot kínáló üzletben egy salátabár is helyet kapott. 
 
A Reál üzletláncot 15 éve alapították meg magyar tulajdonosai. Az elmúlt években a vállalkozáscsoport országosan sikeresen működtet több mint 2000 élelmiszerüzletet Reál Élelmiszer és ReálPONT néven, melyekben naponta több mint 1 millió vásárló fordul meg. Az üzletek saját, illetve több száz magyar család franchise rendszerbe vonásával működnek, és több mint 10 ezer munkavállalónak biztosítanak munkát.

elelmiszer.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.