Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-23 idő 09:24

Megnyílt Magyarország legnagyobb Reál üzlete

Helyben hasznosuló, 900 millió forint összértékű zöldmezős beruházás és közel egyéves kivitelezési munka eredményeként ma adta át Hajdúböszörmény központjában – a Méliusz bevásárlóközpont területén – Magyarország legnagyobb alapterületű és legmodernebb Reál üzletét az Alaszka Kft, írja az elemiszer.hu.
Az 1200 négyzetméteres üzletközpont 20 ezer különböző áruval, a régió legnagyobb napicikk-választékával, látványpékséggel és melegkonyhával várja vásárlóit. A 100%-os magyar magántulajdonban álló üzlet döntően hazai beszállítókkal dolgozik, és a boltban a régiós kistermelők speciális kínálata is elérhető. Az üzletben 40 új munkahely jött létre.
 
„Legújabb hajdúböszörményi üzletünk nemcsak a legnagyobb alapterületű Reál bolt Magyarországon, de kínálatát és felszereltségét tekintve is kategóriateremtő az üzletláncon belül” – fogalmazott Ráthonyi Zoltán, a Reál Hungária Élelmiszer Kft. alapítója, a Méliusz-Reál üzletközpont tulajdonosa. Hozzátette: „Példaértékű az a helyi összefogás, amely a Méliusz Üzletház újjáépítése kapcsán megvalósult. Külön öröm számunkra, hogy a beruházás összege szinte teljesen helyben hasznosult, hiszen a tervező és a kivitelező is hajdúböszörményi.”
 
A Reál üzlet széles vásárlói igényeket kielégítő, mintegy 20 ezer – friss és tartós élelmiszerekből, italárukból, hazai beszállítóktól származó kiváló minőségű baromfi- és tőkehúsáruból, hobbi- és háztartási termékekből – álló kínálatán kívül saját melegkonyhás bisztróval is várja a város és a környező települések lakóit. A friss pékáruról a helyben kialakított pékség gondoskodik, illetve grillezett készételek is kaphatók. A friss zöldség- és gyümölcsválasztékot kínáló üzletben egy salátabár is helyet kapott. 
 
A Reál üzletláncot 15 éve alapították meg magyar tulajdonosai. Az elmúlt években a vállalkozáscsoport országosan sikeresen működtet több mint 2000 élelmiszerüzletet Reál Élelmiszer és ReálPONT néven, melyekben naponta több mint 1 millió vásárló fordul meg. Az üzletek saját, illetve több száz magyar család franchise rendszerbe vonásával működnek, és több mint 10 ezer munkavállalónak biztosítanak munkát.

elelmiszer.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Logisztikai konferencia az Akvárium Klubban
dátum 2018-02-20 idő 13:20

Az automatizálás egészséges mértéke az intralogisztikában címmel egész napos konferenciát tart a Logi-Kom Kft. február 27-én.

Összerúgta a port a McDonald's egy indiai partnerével
dátum 2018-02-19 idő 13:18

Óva inti vendégeit 169 éttermének látogatásától a McDonald's.

Megnyitotta első két szállodáját Szlovéniában az Orbis Hotel Group
dátum 2018-02-15 idő 09:25

Szlovéniában terjeszkedik az Orbis Hotel Group

Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.

Nagy sikerrel zárult a Franchise Börze
dátum 2018-02-09 idő 15:53

A Magyar Franchise Szövetség szervezésében lebonyolított hiánypótló rendezvényen több mint két tucat hálózat mutatkozott be és a látogatók száma is meghaladta a 400-at.