Hírek, aktualitások

dátum 2016-08-03 idő 09:32

Megnyílt Sopron első, nonstop üzemelő önkiszolgáló mosodája

A magyar tulajdonú vállalkozás, a Bubbles International Zrt. 2011-ben nyitotta meg Magyarország első nonstop önkiszolgáló mosodáját. Gyorsan népszerűvé tették a korábban csak amerikai filmekből ismert közösségi mosást, olyannyira, hogy harmincegyedik üzletüket nyitották meg a napokban Sopronban. Ám a Selmeci utcai mosoda a Bubbles történetében is úttörő: ez ugyanis a cég első franchise-üzlete.

– A Bubbles önkiszolgáló mosodákban a nagyméretű professzionális mosó- és szárítógépekkel gyerekjáték akár többzsáknyi szennyes vagy más egyéb nagyméretű takaró, paplan, kanapéhuzat mosása és szárítása. Vállalkozása indításakor szeretett volna valami többet nyújtani egy egyszerű mosodánál, ezért a Bubbles helyiségei rögtön közösségi élményt is kínálnak. A gyereksarokban a kicsik játszhatnak, míg anya vagy apa beszélget, kávézgat vagy olvasgat, a jó barátok összehangolhatják e háztartási feladat elintézésének időpontját, így az máris kellemes időtöltéssé válik. Kényelmes kanapékon ülve lehet megvárni, amíg a gépek mosnak, szárítanak. 

Mosószert sem kell hozni, a gépek a kiválasztott programok alapján automatikusan adagolják azokat a megfelelő összetételben.
S hogy mindez mennyibe kerül? A tizenhat kiló szennyest fél óra alatt tisztára varázsoló gép 1.380 forintért, a tizenegy kilós 1.000 forintért indul. Minden ki van írva logikusan és érthetően, annak is nyilvánvaló a használat módja, aki még sosem látott közösségi mosodát. A szárítógépek is végeznek fél óra alatt, ráadásul az üzlet éjjel is nyitva tart.
 
Horváth István testvérével vágott a vállalkozásba, és lett a Bubbles első franchise partnere. "A mosoda ötlete megvolt, amikor elkezdtem tájékozódni, gyorsan megtaláltam a céget. Nem is keresgéltem tovább, hiszen jobb partnert nem találhattam volna" – mondja az eredetileg informatikus Horváth István, elégedetten nézve végig a valóban igényes mosodán.
 
A megyében így már két Bubbles önkiszolgáló mosoda működik, hiszen a győri üzlet néhány hónappal ezelőtt nyitotta meg kapuit. A győri mosoda a Harmónia üzletházban található, az odalátogatók csakúgy mint Sopronban, ott is megtapasztalhatják a közösségi mosás élményét.  
 
Aki pedig többet szeretne tudni a cégről vagy az általa nyújtott lehetőségekről, keresse fel a hálózat weboldalát.

forrás: kisalfold.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.