Hírek, aktualitások

dátum 2016-08-03 idő 09:32

Megnyílt Sopron első, nonstop üzemelő önkiszolgáló mosodája

A magyar tulajdonú vállalkozás, a Bubbles International Zrt. 2011-ben nyitotta meg Magyarország első nonstop önkiszolgáló mosodáját. Gyorsan népszerűvé tették a korábban csak amerikai filmekből ismert közösségi mosást, olyannyira, hogy harmincegyedik üzletüket nyitották meg a napokban Sopronban. Ám a Selmeci utcai mosoda a Bubbles történetében is úttörő: ez ugyanis a cég első franchise-üzlete.

– A Bubbles önkiszolgáló mosodákban a nagyméretű professzionális mosó- és szárítógépekkel gyerekjáték akár többzsáknyi szennyes vagy más egyéb nagyméretű takaró, paplan, kanapéhuzat mosása és szárítása. Vállalkozása indításakor szeretett volna valami többet nyújtani egy egyszerű mosodánál, ezért a Bubbles helyiségei rögtön közösségi élményt is kínálnak. A gyereksarokban a kicsik játszhatnak, míg anya vagy apa beszélget, kávézgat vagy olvasgat, a jó barátok összehangolhatják e háztartási feladat elintézésének időpontját, így az máris kellemes időtöltéssé válik. Kényelmes kanapékon ülve lehet megvárni, amíg a gépek mosnak, szárítanak. 

Mosószert sem kell hozni, a gépek a kiválasztott programok alapján automatikusan adagolják azokat a megfelelő összetételben.
S hogy mindez mennyibe kerül? A tizenhat kiló szennyest fél óra alatt tisztára varázsoló gép 1.380 forintért, a tizenegy kilós 1.000 forintért indul. Minden ki van írva logikusan és érthetően, annak is nyilvánvaló a használat módja, aki még sosem látott közösségi mosodát. A szárítógépek is végeznek fél óra alatt, ráadásul az üzlet éjjel is nyitva tart.
 
Horváth István testvérével vágott a vállalkozásba, és lett a Bubbles első franchise partnere. "A mosoda ötlete megvolt, amikor elkezdtem tájékozódni, gyorsan megtaláltam a céget. Nem is keresgéltem tovább, hiszen jobb partnert nem találhattam volna" – mondja az eredetileg informatikus Horváth István, elégedetten nézve végig a valóban igényes mosodán.
 
A megyében így már két Bubbles önkiszolgáló mosoda működik, hiszen a győri üzlet néhány hónappal ezelőtt nyitotta meg kapuit. A győri mosoda a Harmónia üzletházban található, az odalátogatók csakúgy mint Sopronban, ott is megtapasztalhatják a közösségi mosás élményét.  
 
Aki pedig többet szeretne tudni a cégről vagy az általa nyújtott lehetőségekről, keresse fel a hálózat weboldalát.

forrás: kisalfold.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.