Hírek, aktualitások

dátum 2009-10-06 idő 09:57

Megnyílt a legújabb Vianni üzlet Sárbogárdon

Október ötödikén nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, a Vianni legújabb üzlete Sárbogárdon. A nemrégiben megnyitott oroszlányi, körmendi és sárbogárdi üzletek mellett már most több érdeklődője van az új Vianni ABC üzletláncnak is, továbbá a Vianni Üzletlánc országos terjeszkedésbe kezdett. A közeljövőben várható Gödöllőn, Nyíregyházán, Debrecenben, Szegeden, Kőszegen és Pécsett Vianni üzletnyitás. Bővebb információkat találhat a koncepció weboldalán: www.vianni.hu.

Vianni franchise

Minden Vianni üzletet nyitni szándékozó partner számíthat arra, hogy az Üzleti terv elkészítésén túl (csak ha biztos és életképes az elképzelés) a bolt létrehozásától a folyamatos üzemeltetésig minden fázisban komoly segítséget kapnak. Erre garancia a vezető gárda 20 éves vegyi áru- háztartási cikk kereskedelemben elért tudása-tapasztalata, a számos Vianni üzlet gazdasági ereje, professzionális működtetése (OFF-Line NET-es árurendelés, heti kiszállítás, stb.)

Elvárásaik magasak, jellemzően 50 jelentkezőből 5 felel meg a kritériumoknak. Aki Vianni Üzletet szeretne nyitni, annak az adott - 3-5 ezer főnél nem kisebb lélekszámú – település frekventált helyén kell rendelkeznie olyan saját tulajdonú vagy bérelt helyiséggel, melynek alapterület minimum 70 négyzetméter.

Virtuális kiállítóként az alábbi linken találja:vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.