Hírek, aktualitások

dátum 2016-11-30 idő 09:06

Megnyitja első franchise egységét a BITE bakery café hálózat

A friss alapanyagból készülő magyar perecekkel és tekercsekkel új kávézótípust meghonosító BITE bakery café hamarosan megnyitja második egységét. 
Az első BITE bakery café pékség-kávézó 2013-ban nyitott meg a Nyugati pályaudvarral szemben. Az alapítók fő célkitűzése az volt, hogy adalékmentes alapanyagokból különleges ízvilágú termékeket hozzanak létre. 
Az elmúlt évek során a hálózat alapítói megismerték a vásárlói igényeket, s célul tűzték ki, hogy minél több ember számára, illetve több városban elérhetővé tegyék termékeiket. A cég rövidesen a nagyobb megyeszékhelyeken, Debrecenben, Szegeden, Pécsett nyit újabb kávézókat, terveik szerint néhány éven belül országos franchise hálózatot építenek ki. 
 
A pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café sikere egyben annak is a jele, hogy komoly minőségi fejlődés indult el a hazai kávézópiacon. 
„A koncepció több éves tesztelése után láttuk elérkezettnek az időt ahhoz, hogy megnyissuk első franchise üzletünket. Az elmúlt időszakban nagyon sok vállalkozó érdeklődött a koncepció iránt, és első partnerünknek igyekeztünk a legelhivatottabb jelentkezőt, és a legjobb üzlethelyiséget kiválasztani, hiszen ebben a szegmensben a lokáción nagyon sok múlik. "
– mondta el Pólus András, a BITE bakery café vezetője.
 
A franchise átvevő nagy lehetőséget lát a BITE bakery café koncepcióban. „Nagyon fontos volt számomra, az innovatív termékkínálat, a fiatalos, letisztult design és az ígéretes üzleti koncepció egyaránt.”– tette hozzá Zsombok Zoltán, franchise partner.
A Király utcai új pékség-kávézó nyitási akcióval várja vásárlóit: december 1-én minden betérőt meghívnak egy ropogós sajtos perecre, közösen ünnepelve az új egység elindulását.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni az BITE bakery café hálózatról, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:
 
Név: Pólus András
E-mail: polus.andras@bitebakerycafe.hu
Telefon/mobil: +36203333065
http://www.bitebakerycafe.hu/
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.