Hírek, aktualitások

dátum 2016-11-30 idő 09:06

Megnyitja első franchise egységét a BITE bakery café hálózat

A friss alapanyagból készülő magyar perecekkel és tekercsekkel új kávézótípust meghonosító BITE bakery café hamarosan megnyitja második egységét. 
Az első BITE bakery café pékség-kávézó 2013-ban nyitott meg a Nyugati pályaudvarral szemben. Az alapítók fő célkitűzése az volt, hogy adalékmentes alapanyagokból különleges ízvilágú termékeket hozzanak létre. 
Az elmúlt évek során a hálózat alapítói megismerték a vásárlói igényeket, s célul tűzték ki, hogy minél több ember számára, illetve több városban elérhetővé tegyék termékeiket. A cég rövidesen a nagyobb megyeszékhelyeken, Debrecenben, Szegeden, Pécsett nyit újabb kávézókat, terveik szerint néhány éven belül országos franchise hálózatot építenek ki. 
 
A pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café sikere egyben annak is a jele, hogy komoly minőségi fejlődés indult el a hazai kávézópiacon. 
„A koncepció több éves tesztelése után láttuk elérkezettnek az időt ahhoz, hogy megnyissuk első franchise üzletünket. Az elmúlt időszakban nagyon sok vállalkozó érdeklődött a koncepció iránt, és első partnerünknek igyekeztünk a legelhivatottabb jelentkezőt, és a legjobb üzlethelyiséget kiválasztani, hiszen ebben a szegmensben a lokáción nagyon sok múlik. "
– mondta el Pólus András, a BITE bakery café vezetője.
 
A franchise átvevő nagy lehetőséget lát a BITE bakery café koncepcióban. „Nagyon fontos volt számomra, az innovatív termékkínálat, a fiatalos, letisztult design és az ígéretes üzleti koncepció egyaránt.”– tette hozzá Zsombok Zoltán, franchise partner.
A Király utcai új pékség-kávézó nyitási akcióval várja vásárlóit: december 1-én minden betérőt meghívnak egy ropogós sajtos perecre, közösen ünnepelve az új egység elindulását.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni az BITE bakery café hálózatról, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:
 
Név: Pólus András
E-mail: polus.andras@bitebakerycafe.hu
Telefon/mobil: +36203333065
http://www.bitebakerycafe.hu/
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.