Hírek, aktualitások

dátum 2017-03-29 idő 13:47

Megnyitott a 21. hazai Oázis Kertészet

Március 2. hetében Kecskeméten megnyitotta meg 21. hazai egységét az Oázis Kertészet franchise hálózat. A hazai egységek mellett Szlovákiában (Nagyszombaton illetve Érsekújváron) további 2 Oázis Kertészet várja vásárlóit nap mint nap.

Az impozáns kertészetben minden megtalálható, amire otthon, az irodában vagy az üzletben szükség lehet. A virágok szerelmesei válogathatnak Magyarország és Európa legnevesebb nemesítőitől érkező kül- és beltéri különlegességek, szezonális és faiskolai növények, miniatűrök és óriás növények egyedi kínálatából.

A több ezer féle növényen kívül megtalálható a szép kerthez és enteriőrhöz szükséges összes egyéb kellék is: pl. virágföld, tápanyagok, növényvédő szerek, kaspók, cserepek, dekorációs kiegészítők, lakberendezési tárgyak , szakkönyvek, szerszámok. 

Az Oázis Kertészet hálózat 21 egységével piacvezető a hazai gardencenterek körében. Szlovákia mellett tervezik a romániai, horvát és szerb expanziót is. A hálózat mérete természetesen véges, hiszen minden piac telítődik egy idő után. A központ rendszeres piackutatásokat, területi felméréseket végez annak érdekében, hogy megvizsgálja hol rentábilis újabb kertészeteket nyitni úgy, hogy a már bent lévő tagok érdekei ne sérüljenek. A rendszer méretével arányosan annak előnyei is nőnek. Középtávú, 5-10 éves tervük, hogy Magyarországon 35-40, a környező országokban további 15-20 áruház legyen az üzletlánc tagja. 

Az Oázis Kertészet a Magyar Franchise Szövetség tagja.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?