Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-11 idő 09:20

Megnyitott a Bock Bisztró Balaton

Történelmi hangulat övezi a februárban a több mint 200 éves Festetics pincét is rejtő épületben megnyílt Bock Bisztró Balatont. A budai, pesti és koppenhágai étterem után ez az első franchise rendszerben üzemeltett itthoni vendéglátóhely. Az étlapon szereplő étkek egy része megtalálható Budán vagy Pesten is, a többiek a régió jellegzetességei, mint például a Lady csirke vörösboros körtével és kéksajt-mártással.
 
Vonyarcvashegyen a hely ősisége mellett Varjú Viktor chef személye a garancia arra, hogy a Bíró Lajos chef és Bock József villányi borász által jegyzett Bock Bisztró minőségi elvárásai maradéktalanul teljesüljenek.
 
 
"Az elmúlt év mérföldkő volt a Helikon Taverna és a vele azonos helyszínen lévő Zenit Hotel Balaton**** életében, ugyanis műemléki pincénkben - az eredeti szőlőtermesztési és borkészítési hagyományokhoz kapcsolódva - országosan egyedülálló, tematikus múzeumi teret alakítottunk ki a csopaki Balatoni Borkultúráért Alapítvánnyal közös projekt keretében.
 
 
Elképzelésünk az volt, hogy Balaton nyugati medencéjében, erős gasztronómiai és kulináris élményeket nyújtó szolgáltatást hozzunk létre, mely a Bock Bisztró Balaton nyitásával idén válik teljessé."
 
Forrás: bockbisztrobalaton.hu; borespiac.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.