Hírek, aktualitások

dátum 2017-02-16 idő 13:14

Megnyitott a Stilianos Óbuda

A Stilianos babauszoda franchise rendszer ötödik egysége Óbudán, a Palló közben kezdte meg működését. Ezzel a budai térségben is elkezdett terjeszkedni a Stilianos hálózat.

Az uszoda megnyitóján szakmai nyílt napot tartottak, mely során a védőnőkkel, gyerekorvosokkal ismertették meg a babauszoda koncepciót és egy bemutató órát is megtekinthettek a szakemberek, élőben megtapasztalva mit nyújt a Stilianos a gyermekeknek.

Varga Vivien, a hálózat szakmai vezetője előadásán bevezeti a védőnőket a Stilianos életébe.
„Célunk, hogy ők is átérezzék mit szeretnénk adni a gyermekeknek és, hogy mennyire szívünkön viseljük az egészséges gyermekfejlődést és az egészségtudatos életmódot”. 
 
„Az Óbudán működő babauszoda is a Stilianos franchise sztenderdjeinek megfelelően lett kialakítva, mely a központhoz hasonlóan két medencés változatával várja a gyermekeket. Olyan környezetet próbálunk teremteni, ahol a gyermekek biztonságos körülmények között tudják élvezni a babaúszás örömeit.” - fejtette ki Varga Vivien.
 
 
Koncepciójukat, a higiéniára, klórmentes vízre és magas szintű, komplex SHD (Stilianos Hydro Development) babaúszás foglalkozásra építették. A Stilianos babauszoda egyedülálló fejlesztő programmal várja a kisgyermekeket. A foglalkozások során a hangsúly az apróságok vízben történő, játékos fejlesztésén van, amely által számos képességük fejlődik, valamint javul a gyermek motorikus készsége, az izomzat mozgékonysága és az egyensúlyérzék. A babák az órák során önbizalomra tesznek szert és megbarátkoznak a vízzel, az életmentő feladatokról nem is beszélve.
 
„A gyermekek számára elengedhetetlen a vízbiztonság megléte ahhoz, hogy merülhessenek. A kisbabák oktatásánál nem a búvárreflexre építünk, hanem az általunk kifejlesztett tudatos merülést tanítjuk. Ezt egy 3-4 hónapos gyermek is meg tudja tanulni 4-8 óra alatt.” - mondta el Varga Vivien.
 

A Stilianos franchise lehetőség

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.
 
Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával. 
A Stilianos babauszoda a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.