Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-12 idő 09:30

Megnyitotta első budapesti referenciaüzletét a Naturtex

Budapesten az Erzsébet körút 9. alatt nyitotta meg első referencia üzletét a Naturtex. Az eklektikus stílusú New York palota impozáns épületében a Boscolo Hotel enteriőrjéhez illeszkedő üzletet alakítottak ki, ám a magas minőség nem csak az üzlet kialakításában, hanem a termékekben is egyaránt megmutatkozik.
 
 
A Naturtex üzlet kínálatában elérhető a magyar gyártó luxus minőségű, N exclusive termékcsaládja is, mely az "ötcsillagos alvást" képviseli világszerte.
 
 
A legkiválóbb alapanyagokat felhasználó N Exclusive külföldön már ismert és elismert termékeknek számítanak. Készítésük során többek között a lágy selymet, a magasfényű jaquard szövetet, magyar pelyhet és tollat, a kasmírt és a luxus töltetként használt teveszőrt használják fel termékeikben.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.