Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-14 idő 09:57

Megnyitotta első egységét Irakban a Pizza Hut

Múlt hét szerdán került átadásra az első Pizza Hut gyorsétterem Irakban. A hálózat franchise partner bevonásával kezdte meg a terjeszkedését az országban.

Fejlődő országokra piacaira fókuszál a Yum Brands'. Irakban a múlt szerdán adták át a 120 fő befogadására alkalmas éttermet, amelyet a hálózat helyi franchise partnere, az Al Kout Food Company üzemeltet.Várhatóan a helyi cég még idén további négy gyorséttermet fog nyitni az ország nagyvárosaiban.

Irak első Pizza Hut étterme Majidi Mall Erbil-ben, az ország harmadik legnagyobb városában található, amely egyben a kurdisztáni régió központja is.

Általánosan elmondható, hogy a nyugati hálózatok nagy figyelmet fordítanak Ázsia növekvő piacai iránt. A Pizza Hut egyike az első amerikai franchise hálózatnak, amely felismerve az iraki piac rejtette kiaknázatlan lehetőségeket, megkezdte terjeszkedését a térségben. 

A Kínában és Indiában található éttermeket leszámítva, a világ 85 országában több mint 13.000 Pizza Hut étterem működik.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.