Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-26 idő 09:29

Megnyitotta első éttermét Los Angelesben a ChocoChicken

Az Amerikai Egyesült Államok folytatja azon misszióját, melynek keretében mindent mindennel összekever, mígnem egyszer csak el nem jut majd a „mindenízű”, homogén trutymóig – vázolja fel a szomorú jövőt a The Independent. Na, most ebbe a képbe illeszkedik a csokis csirke. (Élelmiszer Online összeállítás)
 
Megnyitotta első éttermét Los Angelesben a ChocoChicken. A falatozóban nem elég, hogy kakaóolajban sütik meg a csirkét, de a húst előtte még keserédes kakaóból készült főzőcsokoládéban is megfürdetik. A csirkét ezek után addig „pirítják”, míg ez mélybarna nem lesz.
 
 
"Biztos nagyon ostoba ötletnek tűnik" – mondja Adam Fleischman, a vállalkozás társalapítója. – "Pedig az íze szuper."
 
 
Az ínyenckonyhának persze már szerves része a csokoládé. Ezt a finomságot olykor például tésztaszószok gazdagításához is szívesen felhasználják, de a ChocoChicken inkább a kevésbé kifinomult eszközökhöz folyamodik: ebben a vendéglőben inkább a csokoládéketchup a nyerő, a köretek között pedig a fehércsokis krumplipürére, illetve a kacsazsírban sült, csokifűszerezésű hasábburgonyára kapjuk vélhetően fel a fejünket.
 
Fordítás: Zamaróczy Ádám
Forrás: The Independent; elelmiszer.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.