Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-02 idő 09:20

Megnyitotta első hazai üzletét a Kodak Lens

A fotózás terén elismert Kodak márka optikai üzletága, a Kodak Lens Debrecenben nyitotta meg első kelet-közép-európai üzletét. Az innovációt képviselő optikai szalonban egy speciális vizsgálat is elérhető, mellyel megelőzhető a cukorbetegség okozta vakság. Évente ezer diabéteszesnek menthetik meg ezzel a látását - írja a vagy.hu.

A statisztika szerint ma minden nap 3 cukorbeteg ember veszti el a látását Magyarországon. A szám annak fényében még megdöbbentőbb, hogy mindez megelőzhető egy egyszerű, fájdalommentes vizsgálattal, mely mostantól a Debrecenben megnyitott új Kodak Lens üzletben is elérhető. Az optikai szalon csatlakozott a Semmelweis Egyetem MedConnection rendszeréhez, így náluk is elérhető lesz az eddig csak orvosi rendeléseken végzett diabétesz retinopátia szűrővizsgálatot. A szemfenékről készült felvételeket a Semmelweis Egyetem nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakértőihez továbbítják, akik az optikai üzletbe visszajuttatják az eredményt, így a diabéteszesek kényelmesen és gyorsan értesülhetnek szemük állapotáról.
 
"Elsődleges célunk volt, hogy a széles kínálat és az exkluzív környezet mellett a debreceni Kodak Lens üzletben nagy hangsúlyt kapjon a kiterjedt szolgáltatás portfólió is, így a hozzánk érkezők nem csak az esztétikus szemüvegkeretek között válogathatnak, hanem szükség esetén megkapják a lehető legmagasabb szakmai és orvosi segítséget is" - mondta Nemessályi Szabolcs, a Kodak Lens Debrecen Optika ügyvezetője.

A Kodak Lens debreceni üzletnyitása az első állomása a világmárka kelet-közép-európai terjeszkedésének. A vállalat tervei között szerepel, hogy Nyugat-Európához hasonlóan Magyarországon és a kelet-közép-európai régióban is kiterjedt optikai bolthálózatot alakítson ki. Épp ezért egy olyan, minden igényt kielégítő üzletet hoztak létre a hajdúsági megyeszékhelyen, amely etalonként szolgálhat a sikeres folytatáshoz.
Kevés olyan ismert és elismert márkanév van a világon, mint a Kodak. A George Eastman által 1888-ban alapított márka a 20. század folyamán uralta a fényképezés világát, a képalkotásban való szakértelmünk pedig csak az Egyesült Államokban 90%-os piacrészesedést eredményezett. A Kodak Lens a Kodak márka optikai üzletága, mely több kontinensen, a világ számos országában képviseli a minőségi, innovatív optikai megoldásokat. Minden Kodak lencse egyedileg kialakított és megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Ez a biztosítéka annak, hogy a Kodak lencse gazdagabb, tisztább, élénkebb és színesebb látás élményével ajándékozza meg használóját.

forrás: vagy.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.