Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-02 idő 09:20

Megnyitotta első hazai üzletét a Kodak Lens

A fotózás terén elismert Kodak márka optikai üzletága, a Kodak Lens Debrecenben nyitotta meg első kelet-közép-európai üzletét. Az innovációt képviselő optikai szalonban egy speciális vizsgálat is elérhető, mellyel megelőzhető a cukorbetegség okozta vakság. Évente ezer diabéteszesnek menthetik meg ezzel a látását - írja a vagy.hu.

A statisztika szerint ma minden nap 3 cukorbeteg ember veszti el a látását Magyarországon. A szám annak fényében még megdöbbentőbb, hogy mindez megelőzhető egy egyszerű, fájdalommentes vizsgálattal, mely mostantól a Debrecenben megnyitott új Kodak Lens üzletben is elérhető. Az optikai szalon csatlakozott a Semmelweis Egyetem MedConnection rendszeréhez, így náluk is elérhető lesz az eddig csak orvosi rendeléseken végzett diabétesz retinopátia szűrővizsgálatot. A szemfenékről készült felvételeket a Semmelweis Egyetem nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakértőihez továbbítják, akik az optikai üzletbe visszajuttatják az eredményt, így a diabéteszesek kényelmesen és gyorsan értesülhetnek szemük állapotáról.
 
"Elsődleges célunk volt, hogy a széles kínálat és az exkluzív környezet mellett a debreceni Kodak Lens üzletben nagy hangsúlyt kapjon a kiterjedt szolgáltatás portfólió is, így a hozzánk érkezők nem csak az esztétikus szemüvegkeretek között válogathatnak, hanem szükség esetén megkapják a lehető legmagasabb szakmai és orvosi segítséget is" - mondta Nemessályi Szabolcs, a Kodak Lens Debrecen Optika ügyvezetője.

A Kodak Lens debreceni üzletnyitása az első állomása a világmárka kelet-közép-európai terjeszkedésének. A vállalat tervei között szerepel, hogy Nyugat-Európához hasonlóan Magyarországon és a kelet-közép-európai régióban is kiterjedt optikai bolthálózatot alakítson ki. Épp ezért egy olyan, minden igényt kielégítő üzletet hoztak létre a hajdúsági megyeszékhelyen, amely etalonként szolgálhat a sikeres folytatáshoz.
Kevés olyan ismert és elismert márkanév van a világon, mint a Kodak. A George Eastman által 1888-ban alapított márka a 20. század folyamán uralta a fényképezés világát, a képalkotásban való szakértelmünk pedig csak az Egyesült Államokban 90%-os piacrészesedést eredményezett. A Kodak Lens a Kodak márka optikai üzletága, mely több kontinensen, a világ számos országában képviseli a minőségi, innovatív optikai megoldásokat. Minden Kodak lencse egyedileg kialakított és megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Ez a biztosítéka annak, hogy a Kodak lencse gazdagabb, tisztább, élénkebb és színesebb látás élményével ajándékozza meg használóját.

forrás: vagy.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.

Megmaradnak a világörökségi területeken a diszkont üzletláncok
dátum 2018-01-08 idő 10:43

Az új jogszbályi környezet ellenére megállíthatatlan a növekedés a diszkont hálózatok növekedése. Ügyesen hárítják azokat a szigorításokat, amelyek január elsejétől kitiltják őket a világörökségi területekről.