Hírek, aktualitások

dátum 2017-09-13 idő 10:42

Megnyitotta kapuit az első Chocofacture kézműves csokoládé szalon

2017. szeptember 12-én tartotta megnyitó ünnepségét a Kende utcai Chocofacture kézműves
csokoládézó. A bolt neve már ismerősen hangozhat, ugyanis Vasmatics József cukrászmester már évekkel
ezelőtt létrehozta műhelyét, most viszont egy teljesen új alapokra helyezett kézműves csokoládézót nyitott.
A Chocofacture számos lehetőséget kínál a boltba látogatók számára, mivel belga csokoládé alapanyagból készült egyedi bonbonok, csokoládék, valamint akár csokoládéval tűzdelt kávé különlegességek között is válogathatnak. Amiben teljesen egyedülálló a koncepció, hogy különleges szolgáltatásokat, csokoládé workshopokat is szervez mindazoknak, akik kellemes hangulatban szeretnék elsajátítani a csokoládé készítés fortélyait. Emellett az üzletbe látogatók az egész nap folyamán végigkísérhetik a csokoládékészítés fázisait, a látványműhely keretein belül.
 
Az ünnepélyes megnyitó meghívott vendégei között képviseltette magát többek között Csernus László 11. kerületi képviselő, aki biztató szavaival sok sikert kívánt az új üzlet számára. Dr. Mandel Katalin a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, valamint Oláh Anikó Adrienn a Magyar Telekom képviseletében. A főtitkár asszony kiemelte, hogy a Chocofacture az első olyan csokiműhely, amely belépett Magyarországon a Franchise Szövetségbe és
kidolgozta franchise üzleti modelljét, melyet Magyarországon és a világ összes országában kíván értékesíteni. A Magyar Telekom képviselője pedig mesélt az immár több éve tartó, gyümölcsöző együttműködésről.
Az ünnepi szalagot a díszvendégek, illetve Vasmatics József műhelyvezető vágták el. A megnyitón résztvevők műhelytitkok szemtanúi lehettek, illetve elkészíthették saját csokoládéjukat is. 
 
Arról, hogy az újonnan megnyílt kézműves csokoládézó miért egyedi és különleges, arról a műhely vezetője, Vasmatics József az alábbiakat mondta el: „Alapjáraton, mi csokoládé készítők nagyon kevesen vagyunk, akik a szakmából érkeznek. Én cukrászmester vagyok és talán egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan vannak azok a kollégák, akik szintén rendelkeznek cukrász végzettséggel. A Chocofacture-ről fontosnak tartom elmondani, hogy kimondottan egyedi csokoládékat gyártunk.
Bárki számára létrehozzuk azt, amit megálmodott. Ez lehet akár íz, minta vagy forma. Ebből kifolyólag volt számos felkérésem már nagy cégektől, hogy készítsek számukra egyedi bonbonokat. Valamint, lehetőséget kínálunk minden olyan hétköznapi embernek, aki érdekelt a csokoládékészítésben vagy csak akár fogyasztásban, hogy egy workshop keretein belül megtanulja azt,
mit is jelent valójában a csokoládé. Hogy számomra mit jelent? Már a becenevem is elárulja, ami nem más: Csokis Marci. “

A XI. kerületi Chocofacture kézműves csokoládézó hétfőtől péntekig várja kedves vásárlóit.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.