Hírek, aktualitások

dátum 2017-09-13 idő 10:42

Megnyitotta kapuit az első Chocofacture kézműves csokoládé szalon

2017. szeptember 12-én tartotta megnyitó ünnepségét a Kende utcai Chocofacture kézműves
csokoládézó. A bolt neve már ismerősen hangozhat, ugyanis Vasmatics József cukrászmester már évekkel
ezelőtt létrehozta műhelyét, most viszont egy teljesen új alapokra helyezett kézműves csokoládézót nyitott.
A Chocofacture számos lehetőséget kínál a boltba látogatók számára, mivel belga csokoládé alapanyagból készült egyedi bonbonok, csokoládék, valamint akár csokoládéval tűzdelt kávé különlegességek között is válogathatnak. Amiben teljesen egyedülálló a koncepció, hogy különleges szolgáltatásokat, csokoládé workshopokat is szervez mindazoknak, akik kellemes hangulatban szeretnék elsajátítani a csokoládé készítés fortélyait. Emellett az üzletbe látogatók az egész nap folyamán végigkísérhetik a csokoládékészítés fázisait, a látványműhely keretein belül.
 
Az ünnepélyes megnyitó meghívott vendégei között képviseltette magát többek között Csernus László 11. kerületi képviselő, aki biztató szavaival sok sikert kívánt az új üzlet számára. Dr. Mandel Katalin a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, valamint Oláh Anikó Adrienn a Magyar Telekom képviseletében. A főtitkár asszony kiemelte, hogy a Chocofacture az első olyan csokiműhely, amely belépett Magyarországon a Franchise Szövetségbe és
kidolgozta franchise üzleti modelljét, melyet Magyarországon és a világ összes országában kíván értékesíteni. A Magyar Telekom képviselője pedig mesélt az immár több éve tartó, gyümölcsöző együttműködésről.
Az ünnepi szalagot a díszvendégek, illetve Vasmatics József műhelyvezető vágták el. A megnyitón résztvevők műhelytitkok szemtanúi lehettek, illetve elkészíthették saját csokoládéjukat is. 
 
Arról, hogy az újonnan megnyílt kézműves csokoládézó miért egyedi és különleges, arról a műhely vezetője, Vasmatics József az alábbiakat mondta el: „Alapjáraton, mi csokoládé készítők nagyon kevesen vagyunk, akik a szakmából érkeznek. Én cukrászmester vagyok és talán egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan vannak azok a kollégák, akik szintén rendelkeznek cukrász végzettséggel. A Chocofacture-ről fontosnak tartom elmondani, hogy kimondottan egyedi csokoládékat gyártunk.
Bárki számára létrehozzuk azt, amit megálmodott. Ez lehet akár íz, minta vagy forma. Ebből kifolyólag volt számos felkérésem már nagy cégektől, hogy készítsek számukra egyedi bonbonokat. Valamint, lehetőséget kínálunk minden olyan hétköznapi embernek, aki érdekelt a csokoládékészítésben vagy csak akár fogyasztásban, hogy egy workshop keretein belül megtanulja azt,
mit is jelent valójában a csokoládé. Hogy számomra mit jelent? Már a becenevem is elárulja, ami nem más: Csokis Marci. “

A XI. kerületi Chocofacture kézműves csokoládézó hétfőtől péntekig várja kedves vásárlóit.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul október 31-én
dátum 2017-10-25 idő 10:31

A Dakexpo Kft. gyorstalpaló franchise képzést indít leendő és új hálózatok számára.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

70. éttermét nyitja a McDonald's Romániában
dátum 2017-11-15 idő 09:49

539,000 eurót fektetett az új étterembe a Maltese group Premier Capital, a McDonald's romániai mester átvevője.

Csehországban erősít a Duna House
dátum 2017-11-14 idő 10:12

Csehországban is építkezésbe kezdett a Duna House franchise hálózata.

A vizes VB után Amerikába megy a magyar jégkrém startup
dátum 2017-11-13 idő 10:43

A világ legrangosabb franchise eseményén képviseli hazánkat az Anjuna Ice Pops.

Herbária sajtóközlemény
dátum 2017-11-13 idő 10:21

Közleményt adott ki a Herbária Zrt. korábban megjelent cikkünk kapcsán, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül osztunk meg.

Beolvad anyacégébe a Fornetti
dátum 2017-11-10 idő 15:49

Beolvad anyacégébe, az Aryzta Hungary Group Holdings Kft.-be a Fornetti Holding Kft. A vagyonkezeléssel foglalkozó Fornetti cég így jogutóddal megszűnik.