Hírek, aktualitások

dátum 2017-09-13 idő 10:42

Megnyitotta kapuit az első Chocofacture kézműves csokoládé szalon

2017. szeptember 12-én tartotta megnyitó ünnepségét a Kende utcai Chocofacture kézműves
csokoládézó. A bolt neve már ismerősen hangozhat, ugyanis Vasmatics József cukrászmester már évekkel
ezelőtt létrehozta műhelyét, most viszont egy teljesen új alapokra helyezett kézműves csokoládézót nyitott.
A Chocofacture számos lehetőséget kínál a boltba látogatók számára, mivel belga csokoládé alapanyagból készült egyedi bonbonok, csokoládék, valamint akár csokoládéval tűzdelt kávé különlegességek között is válogathatnak. Amiben teljesen egyedülálló a koncepció, hogy különleges szolgáltatásokat, csokoládé workshopokat is szervez mindazoknak, akik kellemes hangulatban szeretnék elsajátítani a csokoládé készítés fortélyait. Emellett az üzletbe látogatók az egész nap folyamán végigkísérhetik a csokoládékészítés fázisait, a látványműhely keretein belül.
 
Az ünnepélyes megnyitó meghívott vendégei között képviseltette magát többek között Csernus László 11. kerületi képviselő, aki biztató szavaival sok sikert kívánt az új üzlet számára. Dr. Mandel Katalin a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, valamint Oláh Anikó Adrienn a Magyar Telekom képviseletében. A főtitkár asszony kiemelte, hogy a Chocofacture az első olyan csokiműhely, amely belépett Magyarországon a Franchise Szövetségbe és
kidolgozta franchise üzleti modelljét, melyet Magyarországon és a világ összes országában kíván értékesíteni. A Magyar Telekom képviselője pedig mesélt az immár több éve tartó, gyümölcsöző együttműködésről.
Az ünnepi szalagot a díszvendégek, illetve Vasmatics József műhelyvezető vágták el. A megnyitón résztvevők műhelytitkok szemtanúi lehettek, illetve elkészíthették saját csokoládéjukat is. 
 
Arról, hogy az újonnan megnyílt kézműves csokoládézó miért egyedi és különleges, arról a műhely vezetője, Vasmatics József az alábbiakat mondta el: „Alapjáraton, mi csokoládé készítők nagyon kevesen vagyunk, akik a szakmából érkeznek. Én cukrászmester vagyok és talán egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan vannak azok a kollégák, akik szintén rendelkeznek cukrász végzettséggel. A Chocofacture-ről fontosnak tartom elmondani, hogy kimondottan egyedi csokoládékat gyártunk.
Bárki számára létrehozzuk azt, amit megálmodott. Ez lehet akár íz, minta vagy forma. Ebből kifolyólag volt számos felkérésem már nagy cégektől, hogy készítsek számukra egyedi bonbonokat. Valamint, lehetőséget kínálunk minden olyan hétköznapi embernek, aki érdekelt a csokoládékészítésben vagy csak akár fogyasztásban, hogy egy workshop keretein belül megtanulja azt,
mit is jelent valójában a csokoládé. Hogy számomra mit jelent? Már a becenevem is elárulja, ami nem más: Csokis Marci. “

A XI. kerületi Chocofacture kézműves csokoládézó hétfőtől péntekig várja kedves vásárlóit.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.