Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-28 idő 09:00

Megrendezésre került a Rúdtánc - Fitness és Légtorna Bajnokság április 26-án

„Az Országos Amatőr Rúdtánc - Fitness és Légtorna Bajnokságunk célja, hogy minél több amatőr tanítványunknak lehetőséget adjunk szerepelni, megmérettetni magát különböző szinten és kategóriákban.” – olvasható a Dollhouse franchise stúdiók oldalán.
 
A Hungarian Pole Sport Championship (röviden: HPSC) országos rúdtánc bajnokság a fitneszrajongók és minden sport iránt érdeklődő számára emlékezetes és látványos esemény. A sportág a testmozgás kreatív, szórakoztató és rendkívül embert próbáló és eredményes formája mindenki számára. A saját testsúllyal való edzésforma - aminek a rúdtánc az egyik legjobb példája - egyre nagyobb trend itthon és világszerte is.
 
Felnőtt Női egyéni kategória (balról: Molnár Éva III. helyezett, Balogh Kata I. helyezett, Bökfi Réka II. helyezett)
 
Kategóriák szerinti győztesek névsora:

Gyerek:
2. helyezett: Jancsovics Nikolett
1. helyezett: Kelemen Viola

Junior:
2. helyezett: Cselőtei Boglárka
1.helyezett: Komenda Zsófia

Duó Junior:
1. helyezett: Cselőtei Boglárka- Cselőtei Zsófia

Duó:
3. helyezett: Szép Anita - Wittner Laura
2. helyezett: Toronyi Zsuzsi - Berthold Nóra
1. helyezett: Gábris-Baczakó Judit - Varga Eszter

Egyéni:
3. helyezett: Molnár Éva
2. helyezett: Bökfi Réka
1. helyezett: Balogh Kata
 
Kategóriánként az első három helyezett vehet részt az európai bajnokságon, képviselve ezzel országunkat a nemzetközi megmérettetésen.
 
 
A HPSC minden évben megrendezésre kerül Budapesten a Magyar Rúdtánc Egyesület szervezésében, mely az Európa Bajnokság kvalifikációs versenye. A versenyre az idei évben négy kategóriában lehetett nevezni: Rúdtánc Női Egyéni Felnőtt, Rúdtánc Női Egyéni Junior (15-18 év) Rúdtánc Duo Felnőtt és Rúdtánc Duo Junior (15-18 év) kategóriákban. A kategóriánkénti első három helyezett automatikusan kvalifikációt nyer az évente megrendezett Európa bajnokságra, a European Pole Sport Championship döntőjére.
 
A Magyar Rúdtánc és Rúd - Fitness Egyesület 2012-ben csatlakozott az European Pole Sport Union-hoz (EPSU), mely a rúdtánc sport európai szövetsége. A fiatal európai federáció azzal a céllal jött létre, hogy segítse a rúdtáncot, mint sportot beilleszteni a sportok világába, illetve minél szélesebb körben való terjedését támogassa és adja meg színvonalas szakmai hátterét.
 

Dollhouse rúdtánc - Mi az a rúdfitnesz?

 
Ma már a rúdfitnesz a testedzés elismert formája, amit aerob és anaerob edzésként is végeznek lelkes követői. Elismert tréneri képzések léteznek a műfajban, pl. A Dollhouse Táncstúdió kínálatában is. Aki ezt választja edzésforma gyanánt, szintenként léphet csak feljebb tudásában, hiszen minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb fizikai erőre és rugalmasságra van szükség az egyes, egyre nehezebb, komplexebb gyakorlatok végrehajtásához. A Dollhouse a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
 

Dollhouse Boudoir

 
A franchise iskolák azonban nem csak a rúd köré épülnek, hanem a nőies vonalat is képviselik. A Dollhouse Boudoir létrehozásával az volt a cél, hogy egy olyan titkos helyet alkossunk, ahol a nők a hétköznapok monotonitásából kiszakadva Önmaguk lehetnek.
 
Dollhouse Poledance és Pole-fintess Stúdió
 
Egy hely, ami csak a Nőkről szól, ahogy belépnek… csak az a fontos, hogy igazán jól érezzék magukat, kikapcsoljanak, dolgozzanak az önbizalmukon, nőies külsejükön és belsejükön egyaránt. A hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatnak, ahol igazi Királynőnek érezhetik magukat.
 
Forrás: Dollhouse

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?