Hírek, aktualitások

dátum 2015-08-13 idő 11:14

Megújította minőségbiztosítási tanúsítványát a SPAR

A Spar Magyarország megújította minőségbiztosítási tanúsítványát. A tavalyi IFS Logisztikai minősítést követően a rendszer legmagasabb szintjén idén májusban teljesítette az elvárásokat. A szabvány követelményei garantálják a biztonságot és a minőséget az áruk beérkezéstől a boltokig történő kiszállításáig. - írja az Élelmiszer Online
 
Cél, hogy az országszerte több mint 400 üzletbe kizárólag megbízható forrásból származó, kifogástalan minőségű termék kerüljön. Az IFS Logisztikai minőséirányítási és élelmiszerbiztonsági szabvány a gyártói minőségbiztosítás
és a vevők között biztosít hidat. A tanúsítást idén is a Quality Austria, mint független szervezet vizsgálta.
 
SPAR LOGISZTIKA
 
„A SPAR Magyarország számára kiemelten fontos a vásárlók bizalma, és ezt a legszigorúbb, a jogszabályi előírásokon is túlmutató élelmiszerbiztonsági és minőségi elvárások folyamatos teljesítésével tudjuk fenntartani. Ezt garantálja, hogy logisztikai rendszerünk kiérdemelte az IFS Logisztikai rendszer legmagasabb szintű tanúsítványát, amihez dolgozóink szakmai elkötelezettsége is elengedhetetlen volt” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.
 
 
Az élelmiszer kiskereskedelmi láncok között elsőként kezdte ela SPAR Magyarország az IFS Logisztika kiépítését  2013-ban. A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. a minőség és biztonság iránti elkötelezettséget nemcsak beszállítóitól várja el, hanem önmagával szemben is magas elvárásokat támaszt, melyeket igyekszik maximálisan teljesíteni.
 
forrás: elelmiszer.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.