Hírek, aktualitások

dátum 2016-05-17 idő 08:27

Megújul a Zannier csoport

A Zannier csoport márkája a "Z" 1983-ban született és most több, mint harminc év elteltével megújul. A márka fókusza nem változik, továbbra is a gyermekruházattal kívánnak foglalkozni, jellemzően Franciaország és olaszország területén 

A hálózat összesen 600 üzlettel rendelkezik világszerte Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Benelux államok, Andorra, Románia, Oroszország, Szaúd-Arábia területén. 2015-ben több, mint tizenyolcmillió darabot értékesítettek ebben a hálózatban.

 

 

A Z generáció gyermekruházat jellemzője a kiválló minőség és a jó ár/érték arány. Olyan terméket kínálnak ezekben az üzletekben, amelyek nemzetközi összehasonlításban is megállják a helyüket és megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak is.

Jelenleg is folyik a hálózat fejlesztése és modernizálása. Továbbra is keresik azokat az üzleti partnereket, akik szívesen csatlakoznának ehhez a jól ismert brandhez. Ennek keretein belül természetesen világszínvonalú támogatási keretrendszer is tartozik, melyben megtalálható minden olyan elem, ami a franchise partnereket segíti abban, hogy sikeresek legyenek.

Itt is, mint minden kereskedelmi egységnél meghatározó, hogy olyan frekventált helyen legyen az üzlet, ami biztosíthatja a nagy forgalmat. Ilyenek a sétáló utcákban, vagy bevásárlőközpontokban meglévő üzlethelységek. 

 

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.