Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-27 idő 09:45

Megújult a DAKEXPO Franchise Tanácsadó weboldala

Új köntösben, átláthatóbb tartalommal jelentkezik hazánk legismertebb franchise tanácsadó vállalkozásának weboldala, a Franchisetanacsadas.HU.
 
A DAKEXPO Franchise Tanácsadó Kft. hosszas szakmai előkészítő munka után a napokban élesítette weboldalát, mely modern és letisztult dizájnnal, átláthatóbb tartalommal, és számos érdekes információval várja a franchise vállalkozás iránt érdeklődő látogatókat.
 
 
A honlap színvilága megváltozott, alapjaiban fehér, és ehhez harmonikusan társított sötét- és világoskék felületet kapott. Emellett egyszerűsödtek a menük és almenük, a tartalmak pedig keresőoptimalizált módon kerültek feltöltésre, hogy minél szélesebb körben válhassanak ismertté a DAKEXPO Kft. által nyújtott szolgáltatások.
 
A honlapról nemcsak azok kaphatnak részletes információkat, akik még csak barátkoznak a franchise-zal, hanem azok a vállalkozók is, akik egy már működő koncepciójukat szeretnék franchise formában továbbfejleszteni, mert ebben látják a növekedés útját.
 
 
„Ha úgy gondolja, hogy cége számára hozhat többet és jobbat is a jövő, ha tudja, hogy a vállalkozása képes lenne a mainál többre is, akkor keressen fel bennünket. Vállalati tanácsadás szolgáltatásunkkal segítünk az Ön számára megtalálni, hogy a franchise mely formája lehet gyümölcsöző a jövőre nézve.” – olvasható a Franchisetanacsadas.HU oldalon.
 

A Franchisetanacsadas.HU vezető tanácsadója

 
A Franchisetanacsadas.HU tulajdonosa és üzemeltetője dr. Mandel Katalin közgazdász, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, gazdasági és üzleti tanácsadó.
1991-ben végzett a budapesti Corvinus Egyetem külgazdasági szakán, 1996-ban szerzett ugyanitt doktori fokozatot. 2004 óta a Dakexpo Franchise Tanácsadó Kft. egyik alapítójaként számos nemzetközi és hazai franchise hálózat kiépítésében vett részt.
 
 
Dr. Mandel Katalin 2009-ben a United States Department Business Development Issues for Women Business Leaders IVP programjában vett részt. Aktív tevékenységet folytat az Európai Franchise Szövetség, valamit a World Franchise Council munkájában.
 
Ha kedvet kapott a böngészéshez, látogassa meg a DAKEXPO Franchise Tanácsadó megújult weboldalát a www.franchisetanacsadas.hu linken!
 
Szerző: ViFe


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Új Interspar áruházat építenek Tatán
dátum 2018-03-22 idő 13:44

A Spar Magyarország 4,2 milliárd forint ráfordításával Tatán építi fel az ország 34. Interspar áruházát.

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.