Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-27 idő 09:45

Megújult a DAKEXPO Franchise Tanácsadó weboldala

Új köntösben, átláthatóbb tartalommal jelentkezik hazánk legismertebb franchise tanácsadó vállalkozásának weboldala, a Franchisetanacsadas.HU.
 
A DAKEXPO Franchise Tanácsadó Kft. hosszas szakmai előkészítő munka után a napokban élesítette weboldalát, mely modern és letisztult dizájnnal, átláthatóbb tartalommal, és számos érdekes információval várja a franchise vállalkozás iránt érdeklődő látogatókat.
 
 
A honlap színvilága megváltozott, alapjaiban fehér, és ehhez harmonikusan társított sötét- és világoskék felületet kapott. Emellett egyszerűsödtek a menük és almenük, a tartalmak pedig keresőoptimalizált módon kerültek feltöltésre, hogy minél szélesebb körben válhassanak ismertté a DAKEXPO Kft. által nyújtott szolgáltatások.
 
A honlapról nemcsak azok kaphatnak részletes információkat, akik még csak barátkoznak a franchise-zal, hanem azok a vállalkozók is, akik egy már működő koncepciójukat szeretnék franchise formában továbbfejleszteni, mert ebben látják a növekedés útját.
 
 
„Ha úgy gondolja, hogy cége számára hozhat többet és jobbat is a jövő, ha tudja, hogy a vállalkozása képes lenne a mainál többre is, akkor keressen fel bennünket. Vállalati tanácsadás szolgáltatásunkkal segítünk az Ön számára megtalálni, hogy a franchise mely formája lehet gyümölcsöző a jövőre nézve.” – olvasható a Franchisetanacsadas.HU oldalon.
 

A Franchisetanacsadas.HU vezető tanácsadója

 
A Franchisetanacsadas.HU tulajdonosa és üzemeltetője dr. Mandel Katalin közgazdász, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, gazdasági és üzleti tanácsadó.
1991-ben végzett a budapesti Corvinus Egyetem külgazdasági szakán, 1996-ban szerzett ugyanitt doktori fokozatot. 2004 óta a Dakexpo Franchise Tanácsadó Kft. egyik alapítójaként számos nemzetközi és hazai franchise hálózat kiépítésében vett részt.
 
 
Dr. Mandel Katalin 2009-ben a United States Department Business Development Issues for Women Business Leaders IVP programjában vett részt. Aktív tevékenységet folytat az Európai Franchise Szövetség, valamit a World Franchise Council munkájában.
 
Ha kedvet kapott a böngészéshez, látogassa meg a DAKEXPO Franchise Tanácsadó megújult weboldalát a www.franchisetanacsadas.hu linken!
 
Szerző: ViFe


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?