Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-27 idő 09:45

Megújult a DAKEXPO Franchise Tanácsadó weboldala

Új köntösben, átláthatóbb tartalommal jelentkezik hazánk legismertebb franchise tanácsadó vállalkozásának weboldala, a Franchisetanacsadas.HU.
 
A DAKEXPO Franchise Tanácsadó Kft. hosszas szakmai előkészítő munka után a napokban élesítette weboldalát, mely modern és letisztult dizájnnal, átláthatóbb tartalommal, és számos érdekes információval várja a franchise vállalkozás iránt érdeklődő látogatókat.
 
 
A honlap színvilága megváltozott, alapjaiban fehér, és ehhez harmonikusan társított sötét- és világoskék felületet kapott. Emellett egyszerűsödtek a menük és almenük, a tartalmak pedig keresőoptimalizált módon kerültek feltöltésre, hogy minél szélesebb körben válhassanak ismertté a DAKEXPO Kft. által nyújtott szolgáltatások.
 
A honlapról nemcsak azok kaphatnak részletes információkat, akik még csak barátkoznak a franchise-zal, hanem azok a vállalkozók is, akik egy már működő koncepciójukat szeretnék franchise formában továbbfejleszteni, mert ebben látják a növekedés útját.
 
 
„Ha úgy gondolja, hogy cége számára hozhat többet és jobbat is a jövő, ha tudja, hogy a vállalkozása képes lenne a mainál többre is, akkor keressen fel bennünket. Vállalati tanácsadás szolgáltatásunkkal segítünk az Ön számára megtalálni, hogy a franchise mely formája lehet gyümölcsöző a jövőre nézve.” – olvasható a Franchisetanacsadas.HU oldalon.
 

A Franchisetanacsadas.HU vezető tanácsadója

 
A Franchisetanacsadas.HU tulajdonosa és üzemeltetője dr. Mandel Katalin közgazdász, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, gazdasági és üzleti tanácsadó.
1991-ben végzett a budapesti Corvinus Egyetem külgazdasági szakán, 1996-ban szerzett ugyanitt doktori fokozatot. 2004 óta a Dakexpo Franchise Tanácsadó Kft. egyik alapítójaként számos nemzetközi és hazai franchise hálózat kiépítésében vett részt.
 
 
Dr. Mandel Katalin 2009-ben a United States Department Business Development Issues for Women Business Leaders IVP programjában vett részt. Aktív tevékenységet folytat az Európai Franchise Szövetség, valamit a World Franchise Council munkájában.
 
Ha kedvet kapott a böngészéshez, látogassa meg a DAKEXPO Franchise Tanácsadó megújult weboldalát a www.franchisetanacsadas.hu linken!
 
Szerző: ViFe


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.

Megmaradnak a világörökségi területeken a diszkont üzletláncok
dátum 2018-01-08 idő 10:43

Az új jogszbályi környezet ellenére megállíthatatlan a növekedés a diszkont hálózatok növekedése. Ügyesen hárítják azokat a szigorításokat, amelyek január elsejétől kitiltják őket a világörökségi területekről.