Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-25 idő 09:13

Megújult a Mammut Bevásárlóközpontban lévő SPAR szupermarket

Augusztus 28-­án nyitja meg kapuit a megújult SPAR szupermarket a a Mammut Bevásárlóközpontban.

A SPAR Magyarország Kft. nemzetközi SPAR-­‐os együttműködésben nagyszabású átalakítási projektet valósított meg a Mammut Bevásárlóközpontban lévő SPAR szupermarketben. A minden területen megújult és a legkorszerűbb technikai megoldásokkal üzemelő egység, teljesen egyedi kialakítással és saját melegkonyhás étteremmel várja a vásárlókat. 

A hálózatnak világszerte több mint 30 ezer-, csak Ausztriában 1500 franchise partnere van. A magyar leányvállalat tavaly döntött arról, hogy idehaza is létrehozza a franchise hálózatot, s azóta számos magánkereskedő csatlakozott a Spar franchise-hoz. A Spar Magyarország Kft. 1991-ben kezdte meg működését, és azóta magába olvasztotta a Billa, a Kaiser's és a Plus diszkonthálózat üzleteit.

A SPAR az idei évben is folyamatosan bővíti hálózatát, amellett hogy meglévő SPAR üzleteit is modernizálja, az utóbbira példa a Mammut Bevásárlóközpontban lévő SPAR szupermarket.

Forrás:SPARvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.