Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-29 idő 09:45

Megújult a százhalombattai BENU gyógyszertár

A város szívében található gyógyszertár központi szerepet játszik a város egészségügyi ellátásában. Vezetője, Dr. Farkas Sándor elismert egészségügyi szakember, munkatársaival együtt mély humánummal és nagyra becsült szakértelemmel segítik a betérő betegek gyógyulását.

Októbertől a gyógyszertár immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző világos, vásárlóközpontú belső térrel, szabadpolcos elrendezéssel és még szélesebb termékválasztékkal várja a betérő vásárlókat, kínálatában pedig még több, kedvező árú BENU saját márkás termék is található. A változást Százhalombatta város vezetői is igen nagyra becsülik. Az ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött gyógyszertármegnyitón részt vett és beszédet mondott Török Sándor, Százhalombatta Önkormányzata Egészségügyi, Oktatási és Szociális Bizottsága elnöke is. 

A megnyitó ünnepségen természetesen a BENU Lakótelepi Gyógyszertár vezetője, Dr. Farkas Sándor is beszélt arról, mit jelent számára a megújult, modern környezet, a komfortosabb, nyugodt tájékozódásra lehetőséget adó belső tér. Személyesen megköszönte minden dolgozójának és az ünnepélyes megnyitón részt vevő háziorvos kollégáknak, hogy hosszú évek óta hatékony együttműködéssel, páratlan emberi odaadással segítik a gyógyszertár működését és ezáltal Százhalombatta lakosai lehető legmagasabb szintű egészségügyi ellátását.

Kiemelte: a BENU Lakótelepi Gyógyszertár minden dolgozója hagyományosan mély humánummal, a várható legmagasabb szintű szakértelemmel fordul a betérő vásárlókhoz, betegekhez. Ám örömére szolgál, hogy mindezt ezentúl a szilárd BENU értékekkel összhangban, vásárlóközpontú, barátságos és reklámzajoktól mentes környezetben tehetik meg. Beszédét a köztiszteletben álló gyógyszerész úr személyes jókívánsággal zárta: „Megértés legyen, türelem, no és persze jó egészség!”

benu.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Felújítja a Shopmarkot, és jelentős vásárlásokat tervez 2018-ban a Diófa Alapkezelő Zrt
dátum 2018-01-23 idő 14:39

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője a Portfolio Ingatlannak adott interjújában a cég 2018-as terveiről és várakozásairól, és a Shopmark bevásárlóközpont teljes körű felújításáról beszélt.

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.