Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-29 idő 09:45

Megújult a százhalombattai BENU gyógyszertár

A város szívében található gyógyszertár központi szerepet játszik a város egészségügyi ellátásában. Vezetője, Dr. Farkas Sándor elismert egészségügyi szakember, munkatársaival együtt mély humánummal és nagyra becsült szakértelemmel segítik a betérő betegek gyógyulását.

Októbertől a gyógyszertár immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző világos, vásárlóközpontú belső térrel, szabadpolcos elrendezéssel és még szélesebb termékválasztékkal várja a betérő vásárlókat, kínálatában pedig még több, kedvező árú BENU saját márkás termék is található. A változást Százhalombatta város vezetői is igen nagyra becsülik. Az ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött gyógyszertármegnyitón részt vett és beszédet mondott Török Sándor, Százhalombatta Önkormányzata Egészségügyi, Oktatási és Szociális Bizottsága elnöke is. 

A megnyitó ünnepségen természetesen a BENU Lakótelepi Gyógyszertár vezetője, Dr. Farkas Sándor is beszélt arról, mit jelent számára a megújult, modern környezet, a komfortosabb, nyugodt tájékozódásra lehetőséget adó belső tér. Személyesen megköszönte minden dolgozójának és az ünnepélyes megnyitón részt vevő háziorvos kollégáknak, hogy hosszú évek óta hatékony együttműködéssel, páratlan emberi odaadással segítik a gyógyszertár működését és ezáltal Százhalombatta lakosai lehető legmagasabb szintű egészségügyi ellátását.

Kiemelte: a BENU Lakótelepi Gyógyszertár minden dolgozója hagyományosan mély humánummal, a várható legmagasabb szintű szakértelemmel fordul a betérő vásárlókhoz, betegekhez. Ám örömére szolgál, hogy mindezt ezentúl a szilárd BENU értékekkel összhangban, vásárlóközpontú, barátságos és reklámzajoktól mentes környezetben tehetik meg. Beszédét a köztiszteletben álló gyógyszerész úr személyes jókívánsággal zárta: „Megértés legyen, türelem, no és persze jó egészség!”

benu.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.