Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-16 idő 12:28

Megújult a Szent Miklós Gyógyszertár (BENU)

Szigetszentmiklós régi gyógyszertára felújítását követően immáron a legmodernebb belső kialakítással nyitotta meg kapuit áprilisban. Bár a régi vásárlók a megszokás miatt még a korábbi bejárati ajtón próbálnak benyitni a patikába, a mellette lévő új bejáraton belépve mindenki az elismerés hangján szól és tetszésének ad hangot.
 
Szabó József polgármester megnyitó beszédében Latinovits Zoltán szavait és gondolatait idézte a pozitív emberi kapcsolatok gyógyító erejéről, azok fontosságáról. Örömét fejezte ki, hogy az új és modern környezetben a megszokott arcokat és a megszokott magas színvonalú szolgáltatást találja a betérő. Megjegyezte egyúttal, hogy a gyógyszertár belső átalakítása pár héttel előzte meg a külső megújulást, a már zajló projekt keretében ugyanis az egész lakótelep, így a gyógyszertár épülete is felújításra kerül. 
 
   
 
Dr. Cirici Enikő gyógyszertárvezető köszönetét fejezte ki a dolgozóknak, kollégáinak és külön Szirmainé Köves Margitnak, megbízott vezetőnek, az átalakítással járó nehézségek megoldásáért. „Ami új a Szent Miklós Gyógyszertárban, az a szabad polcos elhelyezés és vásárlási lehetőség, valamint a kibővült termékkínálat. Ami régi nálunk, az a megszokott szakértelem tapasztalat és kedvesség, amivel a gyógyszerészek változatlanul várják a betérőket!” - mondta beszédében gyógyszertárvezető asszony.
 

BENU franchise

 

A BENU hálózat célja, olyan vásárlóbarát gyógyszertárak kialakítása, amelyek egyesítik a hagyományos gyógyszerészeti tudást egy nemzetközileg már tesztelt üzleti koncepcióval a szakmai siker és a nagyobb eredményesség érdekében.

A hálózathoz csatlakozva egy olyan vásárlóbarát gondolkodást sajátíthat el, amely már hazánkban is bizonyított. A kidolgozott arculattal, a vásárlóközpontú termékkihelyezéssel, a közös marketinggel, ezeken keresztül az egyéb termékek forgalmának növelésével biztosabb alapokra helyezheti vállalkozását és az üzletmenet tudatos átalakításával gyógyszertára költségszintjét is csökkentheti.

Szeretné megőrizni függetlenségét, de élvezni egy már bevezetett márka előnyeit? Szeretné, hogy több ideje jusson a vásárlóira? A BENU Gyógyszertár Koncepció ezt nyújtja Önnek!Tudjon meg többet arról, hogyan biztosíthatja velünk gyógyszertára jövőjét:

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, és a csatlakozási feltételekről keresse dr. Kinics Lászlót, a (06-1) 477-2800 telefonszámon, vagy a franchise@benu.hu e-mail címen.

Forrás: benu.hu

Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.