Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-27 idő 09:45

Megújult köntösben a Dollhouse Boudoir

Megszépült a Dollhouse Boudoir stúdió, és új design-t kapott a koncepció weboldala is, a dollhouseboudoir.hu.
 
„Nagyon sok munkánk van az elmúlt hetekben abban, hogy az új Stúdió nyitása körül minden tökéletesen menjen. Tegnap végre elkészült új honlapunk is, ahol minden információt megtalálhattok az órákról, programjainkról és rólunk is.” – olvasható Pirner Alma Facebook-oldalán.
 
 

Dollhouse Boudoir

 
„A Dollhouse Boudoir világa egyedülálló, nincs még egy ilyen hely, ahol a női mozgáskultúra, a nőiesség fejlesztése ilyen tudatos szinten tud előre haladni. A Dollhouse Boudoir nem csak egy táncstúdió. Egy hely, ahol mi mind azért vagyunk, hogy nőiességed kibontakozhasson, fejlődhessen, egy hely, ahol mindig menedéket találsz, ahol otthon vagy.” – olvasható a Dollhouse weboldalán.
 
Dollhouse Poledance és Pole-fintess Stúdió
 
Egy olyan különleges helyet szeretnének megteremteni, ahol a hétköznapok monotonitásából kiszakadva minden nő Önmaga lehet, ahol minden külső körülmény adott, hogy az oda érkezők abszolút kényelmesen, biztonságban érezzék magukat. Egy olyan meghitt zárt világot igyekeznek megalkotni, ahol biztonsággal megnyílhatnak és elindulhatnak személyes fejlődésük, nőiességük útján.
 

Dollhouse franchise

 
Aki vett már részt a budapesti Dollhouse iskolák óráin tudja, hogy a Dollhouse érzést nemcsak a tánc és a mozgás tematikája hozza, hanem az a légkör, környezet, dekoráció, ahol maga az oktatás zajlik. Fontos, hogy a vendégek belépve a Dollhouse világába ki tudjanak kapcsolni és csak magukra figyeljenek.
„Célunk lehetőséget biztosítani ennek megvalósítására olyan partnerek számára, akiknek tetszik az általunk létrehozott megjelenési stílus és oktatási módszereinket is szívesen képviseli.” – írja franchise bemutatkozójába a Dollhouse. A Dollhouse a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: Pirner Alma Facebook-profil


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.