Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-27 idő 09:45

Megújult köntösben a Dollhouse Boudoir

Megszépült a Dollhouse Boudoir stúdió, és új design-t kapott a koncepció weboldala is, a dollhouseboudoir.hu.
 
„Nagyon sok munkánk van az elmúlt hetekben abban, hogy az új Stúdió nyitása körül minden tökéletesen menjen. Tegnap végre elkészült új honlapunk is, ahol minden információt megtalálhattok az órákról, programjainkról és rólunk is.” – olvasható Pirner Alma Facebook-oldalán.
 
 

Dollhouse Boudoir

 
„A Dollhouse Boudoir világa egyedülálló, nincs még egy ilyen hely, ahol a női mozgáskultúra, a nőiesség fejlesztése ilyen tudatos szinten tud előre haladni. A Dollhouse Boudoir nem csak egy táncstúdió. Egy hely, ahol mi mind azért vagyunk, hogy nőiességed kibontakozhasson, fejlődhessen, egy hely, ahol mindig menedéket találsz, ahol otthon vagy.” – olvasható a Dollhouse weboldalán.
 
Dollhouse Poledance és Pole-fintess Stúdió
 
Egy olyan különleges helyet szeretnének megteremteni, ahol a hétköznapok monotonitásából kiszakadva minden nő Önmaga lehet, ahol minden külső körülmény adott, hogy az oda érkezők abszolút kényelmesen, biztonságban érezzék magukat. Egy olyan meghitt zárt világot igyekeznek megalkotni, ahol biztonsággal megnyílhatnak és elindulhatnak személyes fejlődésük, nőiességük útján.
 

Dollhouse franchise

 
Aki vett már részt a budapesti Dollhouse iskolák óráin tudja, hogy a Dollhouse érzést nemcsak a tánc és a mozgás tematikája hozza, hanem az a légkör, környezet, dekoráció, ahol maga az oktatás zajlik. Fontos, hogy a vendégek belépve a Dollhouse világába ki tudjanak kapcsolni és csak magukra figyeljenek.
„Célunk lehetőséget biztosítani ennek megvalósítására olyan partnerek számára, akiknek tetszik az általunk létrehozott megjelenési stílus és oktatási módszereinket is szívesen képviseli.” – írja franchise bemutatkozójába a Dollhouse. A Dollhouse a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: Pirner Alma Facebook-profil


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.