Hírek, aktualitások

dátum 2016-10-27 idő 13:51

Mérföldkőhöz ért a BENU-hálózat korszerűsítése

A BENU brand 2012 májusától van jelen a vállalat hazai gyógyszertáraiban. Jelenleg Magyarország egész területét lefedve 250 helyen érhető el BENU gyógyszertár, melyből 80-at független franchise partnerek üzemeltetnek. Havonta több mint 1,2 millió vásárló tér be a BENU gyógyszertárakba és a saját patikáink 1 100 munkavállalót foglalkoztatnak. 
 
Az átalakításokkal a vállalat célja az, hogy az egységes és modern arculattal is megkönnyítsék a betegeknek és a hozzájuk betérő vásárlóknak a tájékozódást, valamint elősegítsék a magasabb színvonalú kiszolgálásukat. A gyógyszerészekkel való közvetlenebb kapcsolattartást és kommunikációt megkönnyíti a nyitott kiadó tér, ezért a hazai gyógyszertárakat is a nemzetközi sztenderdeknek megfelelően alakítják át, hasonlóan azokhoz, amelyekkel például Svájcban vagy Hollandiában, illetve a környező országokban találkozhatunk.
 
 
Jellegzetessé teszi a BENU patikákat a lehetőségekhez mérten nagy, nyitott eladótér, a gyógyszerkiadásnál az üvegfal lebontása, amelynek célja a gyógyszerészek, gyógyszertári asszisztensek és a vásárlók közti kommunikáció gördülékenyebbé és személyesebbé tétele. 
 
A most átalakított érdi gyógyszertár is ezt a koncepciót követi, hiszen az előzőhöz képest sokkal nyitottabb, világosabb, ahol könnyedén ki lehet választani a kívánt terméket a szabadpolcokról. 
 
A századikként felújított érdi gyógyszertár különlegessége, hogy az önkormányzattal együttműködve a cég lehetőséget teremtett arra, hogy a régi patikai épületben most korszerűen kialakított, tágas házi orvosi rendelők is működhessenek. Ennek teljes felújítását és a berendezések költségét is a BENU állta. 
 
A BENU Magyarország Zrt. a gyógyszertárai felújítását a jövőben is szeretné folytatni. Az elmúlt 4 évben 100 gyógyszertárat modernizáltak. 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.