Hírek, aktualitások

dátum 2016-10-27 idő 13:51

Mérföldkőhöz ért a BENU-hálózat korszerűsítése

A BENU brand 2012 májusától van jelen a vállalat hazai gyógyszertáraiban. Jelenleg Magyarország egész területét lefedve 250 helyen érhető el BENU gyógyszertár, melyből 80-at független franchise partnerek üzemeltetnek. Havonta több mint 1,2 millió vásárló tér be a BENU gyógyszertárakba és a saját patikáink 1 100 munkavállalót foglalkoztatnak. 
 
Az átalakításokkal a vállalat célja az, hogy az egységes és modern arculattal is megkönnyítsék a betegeknek és a hozzájuk betérő vásárlóknak a tájékozódást, valamint elősegítsék a magasabb színvonalú kiszolgálásukat. A gyógyszerészekkel való közvetlenebb kapcsolattartást és kommunikációt megkönnyíti a nyitott kiadó tér, ezért a hazai gyógyszertárakat is a nemzetközi sztenderdeknek megfelelően alakítják át, hasonlóan azokhoz, amelyekkel például Svájcban vagy Hollandiában, illetve a környező országokban találkozhatunk.
 
 
Jellegzetessé teszi a BENU patikákat a lehetőségekhez mérten nagy, nyitott eladótér, a gyógyszerkiadásnál az üvegfal lebontása, amelynek célja a gyógyszerészek, gyógyszertári asszisztensek és a vásárlók közti kommunikáció gördülékenyebbé és személyesebbé tétele. 
 
A most átalakított érdi gyógyszertár is ezt a koncepciót követi, hiszen az előzőhöz képest sokkal nyitottabb, világosabb, ahol könnyedén ki lehet választani a kívánt terméket a szabadpolcokról. 
 
A századikként felújított érdi gyógyszertár különlegessége, hogy az önkormányzattal együttműködve a cég lehetőséget teremtett arra, hogy a régi patikai épületben most korszerűen kialakított, tágas házi orvosi rendelők is működhessenek. Ennek teljes felújítását és a berendezések költségét is a BENU állta. 
 
A BENU Magyarország Zrt. a gyógyszertárai felújítását a jövőben is szeretné folytatni. Az elmúlt 4 évben 100 gyógyszertárat modernizáltak. 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.