Hírek, aktualitások

dátum 2015-04-20 idő 15:49

Mészáros Attila nyerte el idén a Ray Kroc Díjat

Mészáros Attila, az egri McDonald’s étteremvezetője nyerte el idén a gyorsétterem-lánc legjobbjainak világszerte adományozott Ray Kroc Díjat. A McDonald’s alapítójáról elnevezett elismerést azoknak az étteremvezetőknek ítéli oda a vállalat, akik kiemelkedő vezetői tevékenységük mellett hatékonyan motiválják csapatukat a vendégek elégedettségének növelése érdekében. A rangos díjat harmadik alkalommal osztották ki az európai régióban. - olvasható az elelmiszer.hu oldalon.
 
A Ray Kroc díjjal a McDonald’s étteremvezetőinek legjobb 1%-át jutalmazza – a legkiemelkedőbb üzleti teljesítmények és vezetői készségek alapján. A díjra a McDonald’s magyarországi felsővezetői jelölhetik a magas színvonalú vezetői munkát, eredményességet és elkötelezettséget felmutató étteremvezetőiket. Az elismerést egy nemzetközi zsűri ítéli oda a legkiválóbbaknak. Idén Európában több mint 7800 étteremvezető versenghetett a díjért, amelyet 77 európai kollégájával együtt Magyarországról Mészáros Attila, az egri McDonald’s étteremvezetője nyert el.
 
 
Attila 1998-ban étteremvezető-helyettes tréningesként csatlakozott az étteremlánchoz. A nyitástól részt vett az egri egység irányításában, amelynek első embere is lett a következő évben, 2010 óta pedig a salgótarjáni étterem munkáját is segíti konzultánsként. Mindkét egységet Götz Gabriella Franchise Partner üzemelteti, aki maga is nyert már el nemzetközi szakmai elismerést. „Az egri McDonald’s működésének 17 éve alatt eredményeit tekintve mindig az elsők között szerepelt a magyarországi éttermek között, hat alkalommal a vállalaton belüli Kiemelkedő Étterem elismerést is elnyerte” – emlékezik Gabriella. A Franchise Partner szerint Mészáros Attila évek óta szűnni nem akaró lelkesedéssel és lojalitással dolgozik a vendégekért, a most megkapott rangos díj is ezt ismeri el és igazolja vissza.
 
„A sikeres étterem alapja a jó csapat” – véli Attila, akinek az egri étteremben dolgozik partnere és öccse is, ami kivételes családias munkakörnyezetet biztosít.– „Az étterem mindig is a magyarországi toplisták élén állt a különböző versenyek során, ami a kiváló dolgozói közösség mellett a Franchise Partner folyamatos támogatásának is köszönhető.”
 
Nem véletlen, hogy az elmúlt években Attila folyamatosan kiváló eredményeket ért el csapatával az üzemeltetés, az emberierőforrás-rendszerek és az üzletépítés területén is. A titok szerinte abban áll, hogy folyamatosan vizsgálni kell a gyakorlatokat, a rendszereket, feltérképezve a hatékonyság javításának, a fejlődésnek a lehetőségeit. ”Természetesen a vendégek azok, akikért nap, mint nap dolgozunk, nem az elismerések. A díj kitűnő visszaigazolás, az eddigi munkánk legnagyobb elismerése, ami egyben arra ösztönöz minket, hogy legalább ilyen szinten folytassuk, és ha lehet, még tovább fejlesszük tevékenységünket” – teszi hozzá Attila. A szakmai eredmények mellett, a 40 éves édesapa legnagyobb büszkesége Petra lánya, aki nyáron ünnepli 15. születésnapját.  
 
Götz Gabriella Franchise Partner is a csapat fontosságát hangsúlyozza, amelyben „nincs első és utolsó, mindenki a sikerért dolgozik. Mindehhez természetesen szükség van olyan kivételes, nemzetközi szinten is elismert vezetőkre, mint Mészáros Attila.”
 
Az elismerés átadására Prágában, az európai Ray Kroc Díj gálán kerül sor májusban.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?