Hírek, aktualitások

dátum 2016-08-17 idő 11:06

METRO MAX a szigeten

2016. augusztus 10-én a Sziget Fesztiválon, METRO MAX néven indult a METRO üzletlánc új szolgáltatása, mely a vendéglátóipar maximális szintű kiszolgálását tűzte ki célul. A fesztiválon részvevő egységeknek nyújtott folyamatos és egyéni igényeknek megfelelő készletfeltöltési szolgáltatással mutatkoztak be. (A METRO és a Sziget idei együttműködése nem az első alkalom, ám ezúttal jóval nagyobb árukészlettel és bővebb választékkal készültek.)
 
„Az új METRO MAX szolgáltatás a METRO Kereskedelmi Kft. legnagyobb beruházása az elmúlt évtizedben, amely az ország egyik legnagyobb rendezvényén mutatkozik be. Kiszállítási szolgáltatásunk új generációja biztosítja profi vendéglátós partnereinknek a legszélesebb, METRO áruházi választékot, a legfrissebb húsoktól, édesvízi és tengeri haltermékeken át a hazai és egzotikus zöldségekig, kiváló minőségben, szigorú nyomon követés mellett. A METRO MAX képes megfelelni a Sziget vendéglátóipari egységeinek komplex, A-Z-ig kiszolgálásában, zökkenőmentesen, megbízhatóan, biztosítva partnereinknek, hogy ők csak saját vendégeikre koncentrálhassanak, míg mi a háttérből segítjük őket. Mindent megteszünk azért, hogy a SZIGET gasztronómiai szolgáltatói és rajtuk keresztül a fesztivál látogatói is elégedettek legyenek teljesítményünkkel - mondta el Horváth Imre a METRO Kereskedelmi Kft. vezérigazgatója.”
 
Bruszt László a METRO MAX üzletág igazgatója hangsúlyozta, hogy a METRO legfontosabb célkitűzései közé tartozik, hogy hosszútávon, saját igényeikre szabva támogassa partnereit, a hazai vállalkozásokat. Ennek érdekében hozta létre METRO MAX szolgáltatását, amely 4.500 m2 alapterületével - melyből 1.800 m2 hűtött terület - szolgálja ki vásárlóit. A szolgáltatásunk közel ötezer cikkből áll, amellyel ki tudjuk szolgálni a vendéglátás minden szereplőjét 81 fős munkavállalói csapatunkkal. Teljes hűtési lánc és visszakövethetőség mellett működik a rendszer, amely jelenleg Budapesten indul el, jövő év elején pedig országosan is. A termékek úgy kerültek összeállításra, hogy partnereink speciális igényeit is ki tudjuk szolgálni. Az előző nap este 9 óráig leadott rendeléseket másnap reggelre ki tudjuk szállítani partnereinknek. Szolgáltatásunk elsősorban a széles termékválasztékról szól, amelyet stabil és versenyképes árakon, kiváló minőségben nyújtunk. Létrehoztunk egy húsfeldolgozó üzemet, amellyel a vendéglátás egyedi igényeit tudjuk kielégíteni. Itt partnereink megadhatják majd, hogy a szükséges húst milyen formában kívánják megkapni pl. szeletelve, apró kockákra vágva, vagy darálva. Kiemelt fontosságú, hogy mind a METRO, mind a Sziget elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett, ennek szellemében a Fesztiválon csak lebomló műanyag pohárban értékesít a Sziget, amelyet szintén a METRO fog szállítani.
 
Maros Róbert, a Sziget nagykereskedelmi ellátásáért felelős vezetője elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a világ egyik legnagyobb nagykereskedelmi áruházlánca fogja a Sziget részére biztosítani a legjobb minőségű termékeket. Azt tapasztaljuk, hogy a fesztiválokon is egyre inkább előtérbe kerül a gasztronómia, ezért a Sziget mindent megtesz, hogy ebben a tekintetben is kiemelkedő minőséget nyújtson. Ebben partnerünk a METRO, amellyel reményeink szerint hosszú évekig lehetőségünk lesz együtt működni, akár a többi fesztiválunk során is.”
 
forrás: elelmiszer.hu
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.