Hírek, aktualitások

dátum 2016-08-17 idő 11:06

METRO MAX a szigeten

2016. augusztus 10-én a Sziget Fesztiválon, METRO MAX néven indult a METRO üzletlánc új szolgáltatása, mely a vendéglátóipar maximális szintű kiszolgálását tűzte ki célul. A fesztiválon részvevő egységeknek nyújtott folyamatos és egyéni igényeknek megfelelő készletfeltöltési szolgáltatással mutatkoztak be. (A METRO és a Sziget idei együttműködése nem az első alkalom, ám ezúttal jóval nagyobb árukészlettel és bővebb választékkal készültek.)
 
„Az új METRO MAX szolgáltatás a METRO Kereskedelmi Kft. legnagyobb beruházása az elmúlt évtizedben, amely az ország egyik legnagyobb rendezvényén mutatkozik be. Kiszállítási szolgáltatásunk új generációja biztosítja profi vendéglátós partnereinknek a legszélesebb, METRO áruházi választékot, a legfrissebb húsoktól, édesvízi és tengeri haltermékeken át a hazai és egzotikus zöldségekig, kiváló minőségben, szigorú nyomon követés mellett. A METRO MAX képes megfelelni a Sziget vendéglátóipari egységeinek komplex, A-Z-ig kiszolgálásában, zökkenőmentesen, megbízhatóan, biztosítva partnereinknek, hogy ők csak saját vendégeikre koncentrálhassanak, míg mi a háttérből segítjük őket. Mindent megteszünk azért, hogy a SZIGET gasztronómiai szolgáltatói és rajtuk keresztül a fesztivál látogatói is elégedettek legyenek teljesítményünkkel - mondta el Horváth Imre a METRO Kereskedelmi Kft. vezérigazgatója.”
 
Bruszt László a METRO MAX üzletág igazgatója hangsúlyozta, hogy a METRO legfontosabb célkitűzései közé tartozik, hogy hosszútávon, saját igényeikre szabva támogassa partnereit, a hazai vállalkozásokat. Ennek érdekében hozta létre METRO MAX szolgáltatását, amely 4.500 m2 alapterületével - melyből 1.800 m2 hűtött terület - szolgálja ki vásárlóit. A szolgáltatásunk közel ötezer cikkből áll, amellyel ki tudjuk szolgálni a vendéglátás minden szereplőjét 81 fős munkavállalói csapatunkkal. Teljes hűtési lánc és visszakövethetőség mellett működik a rendszer, amely jelenleg Budapesten indul el, jövő év elején pedig országosan is. A termékek úgy kerültek összeállításra, hogy partnereink speciális igényeit is ki tudjuk szolgálni. Az előző nap este 9 óráig leadott rendeléseket másnap reggelre ki tudjuk szállítani partnereinknek. Szolgáltatásunk elsősorban a széles termékválasztékról szól, amelyet stabil és versenyképes árakon, kiváló minőségben nyújtunk. Létrehoztunk egy húsfeldolgozó üzemet, amellyel a vendéglátás egyedi igényeit tudjuk kielégíteni. Itt partnereink megadhatják majd, hogy a szükséges húst milyen formában kívánják megkapni pl. szeletelve, apró kockákra vágva, vagy darálva. Kiemelt fontosságú, hogy mind a METRO, mind a Sziget elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett, ennek szellemében a Fesztiválon csak lebomló műanyag pohárban értékesít a Sziget, amelyet szintén a METRO fog szállítani.
 
Maros Róbert, a Sziget nagykereskedelmi ellátásáért felelős vezetője elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a világ egyik legnagyobb nagykereskedelmi áruházlánca fogja a Sziget részére biztosítani a legjobb minőségű termékeket. Azt tapasztaljuk, hogy a fesztiválokon is egyre inkább előtérbe kerül a gasztronómia, ezért a Sziget mindent megtesz, hogy ebben a tekintetben is kiemelkedő minőséget nyújtson. Ebben partnerünk a METRO, amellyel reményeink szerint hosszú évekig lehetőségünk lesz együtt működni, akár a többi fesztiválunk során is.”
 
forrás: elelmiszer.hu
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.