Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-13 idő 09:32

MikulásGyár a Duna House-ban is

"Még csak egy hete lehet leadni a 118 Duna House iroda bármelyikében a MikulásGyár által támogatott nehéz sorsú családoknak szánt ajándékokat, és máris sok beszámolót kaptunk ajándékdobozokról, és boldog adományozóktól, akik nagyon örültek, hogy ilyen egyszerűen segíthetnek a szeretet ünnepe alkalmából." - olvasható a DH Facebook oldalán.

„A Mikulásgyár évek óta a legkedveltebb és a legtöbb adományt gyűjtő karitatív kezdeményezés, ezért döntöttünk mi is a Mikulásgyár támogatása mellett.” - olvasható a DH weboldalán.
 
December 5. és 21. között a Mikulásgyár 56-ososk terén felépített helyszíne mellett országosan is megkezdődik a hátrányos helyzetű gyermekek részére a gyűjtés. Hogy mindezt segítsék, az ország 118 pontján - vagyis a Duna House irodákban is – lehetőséget biztosítanak az ajándékozni kívánt használt játékok és tartós élelmiszerek leadására.
 
 
„A Duna House több mint 1300 munkatársa, mint számtalan kiskrampusz izgalommal készül a gyűjtésre és várja irodáinkban az Ön látogatását is. Kérjük adományát cipősdobozban, nagyobb méretű felajánlásait pedig szintén becsomagolva hozza hozzánk!”
 
Forrás: dh.hu
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?

Meglepő újdonsággal készül a KFC
dátum 2018-06-12 idő 10:00

Hamarosan itt a csirke nélküli sült csirke - a KFCnél olyan új koncepción dolgoznak, amely az egészséges táplálkozást segíti.

Frozen joghurt hálózat keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-11 idő 13:52

Egészséges fagylalt - különleges franchise lehetőség. A Jono Yogo frozen joghurtot értékesítő hálózat új befektetőt keres.