Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-19 idő 10:31

Minden szavát lesik a tweetelő csirkének

Néhány napja egy tyúk vezeti az egyik csirkehúsra építő, ausztrál gyorsétteremlánc Twitter-fiókját – közölte a Fox News.

A Chicken Treat nevű étteremlánc vezetése ideiglenesen a Betty nevű madarat bízta meg az oldal üzemeltetésével. A billentyűzeten kopácsoló, illetve lépegető Betty tweetjei eddig túlnyomórészt értelmetlenek. A csirke megbízatása addig tart, amíg nem sikerül egy értelmes, legalább öt betűs, angol szót megosztania a honlapon. Ezzel a teljesítménnyel egyébként még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerülhetne a háziasított szárnyas.

Az állat egyelőre a „bum” szócska „begépelésével” járt legközelebb a feladat sikeres végrehajtásához. Bár a rekord még nem született meg, már most egyértelműen látható, hogy a kampány bevált. Az étteremnek néhány napon belül sikerült feltornászni Twitter-fiókja követőinek számát 8000-re, a Fox News cikke után pedig még tovább nőtt a Chicken Treat népszerűsége, a profilt már közel 30 ezren követik.

Forrás: Chicken Treat Twitter / elelmiszer.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.