Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-17 idő 09:19

Mindenkit megelőzött az AccorHotels Iránban

Az AccorHotels francia csoport az első nemzetközi szállodalánc, amely megkezdi működését Iránban. Európa vezető szállodaipari cége két szállodát nyit a közeljövőben Teheránban, az erről szóló megállapodást kedden írják alá az iráni Aria ­Ziggurat céggel, az épületek tulajdonosával - írja  a turizmusonline.hu.

A bejelentésre alig négy nappal azután került sor, hogy az amerikai szenátus jóváhagyta a hatok (az ENSZ Biztonsági Tanácsának öt állandó tagja és Németország), valamint Teherán által július 14-én Bécsben megkötött atomalkut, amely az Iránnal szembeni szankciók fokozatos feloldását írja elő.

Az AccorHotel szerződése értelmében egy Novotel és egy Ibis nyílik a teheráni nemzetközi repülőtér közelében, 45 percre a belvárostól. A szerződést kedden írja alá Sébastien Bazin, a francia vállalat elnök-vezérigazgatója az iráni Aria Ziggurat céggel, amely az épületek tulajdonosa, és a teheráni tőzsdén jegyzett Semega leányvállalata.

Október 15-én nyílnak a szállodák

A Novotel Ikia (296 szobával) és az Ibis Ikia (196 szobával) nevű szállodák hivatalosan október 15-én nyílnak meg, és elsősorban nemzetközi és iráni üzletemberek érkezésére számítanak. Az Ibist egyébként egy helyi márka neve alatt az Aria ­Ziggurat már néhány hónapja működteti.

"Évek óta aktívan figyelünk Iránban. Valamennyi konkurensünk is, de mi érkeztünk meg elsőként" - mondta Christophe Landais, az AccorHotels közel-keleti igazgatója a lapnak. A szállodalánc a térség tíz országában jelenleg 73 hotelt működtet.

A két szállodát az Aria Ziggurat építette fel az AccorHotels ajánlásai alapján, amely előre jelezte, hogy működtetni kívánja a hoteleket. "Meggyőződésünk, hogy a nemzetközi szállodaláncok szakértelme a helyi normák és a szállodáink szolgáltatásai színvonalának javulását fogja eredményezni" - hangsúlyozta Jahangiri professzor, az Aria Ziggurat vezérigazgatója.
 


Az Accor, a világ vezető szállodaüzemeltetője kettős szakértelemmel, szállodaüzemeltetőként és brand franchisorként (HotelServices), valamint szálloda tulajdonosként és befektetőként (HotelInvest) áll vendégei és partnerei rendelkezésére abból a célból, hogy biztosítsa a tartós növekedést és a harmonikus fejlődést.
 
Az Accor csoport 92 országban több mint 3600 szállodával és 470 000 szobával várja az üzleti és szabadidős célból utazókat. 
 
forrás: turizmusonline, MTI


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.