Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-14 idő 09:49

Mindent megmutat a KFC

Áprilisban 31. éttermét nyitotta meg a KFC a Deák Ferenc téren, mely új időszámítást nyit a márka életében. Ugyanis az éttermek megújuló arculatának része, hogy a betérő vendégek beláthatnak a konyhába.

Az új arculat megalkotásakor elsősorban két dolgot tartottak szem előtt: egyrészt, hogy a fiatalok ma élményeket keresnek, és nem feltétlenül az ár befolyásolja a választásukat. Sokkal inkább a minőség, mind a termék, mind a körítés (azaz jelen esetben az vendéglátóhely kialakítása) esetében. Ezen kívül az embereknek ma sokkal tudatosabban táplálkoznak, aktívabban élnek mint jó pár évvel ezelőtt. Szeretnék tudni mit kapnak amikor rendelnek egy csirkeszárnyat, és nem mindenki bízik meg a hangzatos reklámszövegekben.

Az új étterem egyedülálló dekorációval rendelkezik. Előtérbe kerültek a nyers anyagok, mindenütt fa- és téglaborítás. Ez bár kissé távolinak tűnhet a lánctól, végül mégis ez lett a leginkább KFC hangulatú hely. A falakról Sanders ezredes köszön ránk, a nagy felületeket érdekes infókat megjelenítő ábrákkal töltötték fel. Az éttermet tágas tér és természetes fény jellemzi, igazán otthonossá és emberközelivé téve azt. 566 négyzetméterével és 192 fős befogadóképességével ez egyébként az a cég egyik legnagyobb hazai egysége.

A külsőségek mellett funkcionalitás terén is rengeteg újdonságot hordoz magában az új étterem. A menü immáron a megszokott papíros megoldás helyett méretes képernyőkön helyezkedik el, mely időszaktól függően emeli ki a vásárlók által legkeresettebb termékeket. A legkomolyabb újítás, hogy a panírozás folyamatát egy méretes ablakon keresztül saját szemünkkel követhetjük nyomon! Aki nem hiszi, hogy a KFC-ben valódi csirkehúst szolgálnak fel, érdemes betérnie egy menüre és megnéznie, hogyan készül.

A kiváló helyen lévő üzlet – immár a 31. Magyarországon - 140 millió forintba került. A KFC része az AmRest vállalatnak, amelyhez a Pizza Hut és a Starbucks is hozzátartozik. Az új étterem nemcsak együtt működik a hazai termelőkkel, de 50 magyar számára teremt munkahelyet.

A fenti újításokkal nem egy kiemelkedően magas szolgáltatást nyújtó étterem megalkotása volt a cél. Mostantól ha KFC épül, vagy felújításra kerül, ezeket az új megoldásokat mind igyekeznek felvonultatni. Tehát nem csak egy újabb éttermet nyitott az AmRest, hanem a hazai KFC új korszakát indította el.

fastfoodcentral.blog.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.