Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-14 idő 09:49

Mindent megmutat a KFC

Áprilisban 31. éttermét nyitotta meg a KFC a Deák Ferenc téren, mely új időszámítást nyit a márka életében. Ugyanis az éttermek megújuló arculatának része, hogy a betérő vendégek beláthatnak a konyhába.

Az új arculat megalkotásakor elsősorban két dolgot tartottak szem előtt: egyrészt, hogy a fiatalok ma élményeket keresnek, és nem feltétlenül az ár befolyásolja a választásukat. Sokkal inkább a minőség, mind a termék, mind a körítés (azaz jelen esetben az vendéglátóhely kialakítása) esetében. Ezen kívül az embereknek ma sokkal tudatosabban táplálkoznak, aktívabban élnek mint jó pár évvel ezelőtt. Szeretnék tudni mit kapnak amikor rendelnek egy csirkeszárnyat, és nem mindenki bízik meg a hangzatos reklámszövegekben.

Az új étterem egyedülálló dekorációval rendelkezik. Előtérbe kerültek a nyers anyagok, mindenütt fa- és téglaborítás. Ez bár kissé távolinak tűnhet a lánctól, végül mégis ez lett a leginkább KFC hangulatú hely. A falakról Sanders ezredes köszön ránk, a nagy felületeket érdekes infókat megjelenítő ábrákkal töltötték fel. Az éttermet tágas tér és természetes fény jellemzi, igazán otthonossá és emberközelivé téve azt. 566 négyzetméterével és 192 fős befogadóképességével ez egyébként az a cég egyik legnagyobb hazai egysége.

A külsőségek mellett funkcionalitás terén is rengeteg újdonságot hordoz magában az új étterem. A menü immáron a megszokott papíros megoldás helyett méretes képernyőkön helyezkedik el, mely időszaktól függően emeli ki a vásárlók által legkeresettebb termékeket. A legkomolyabb újítás, hogy a panírozás folyamatát egy méretes ablakon keresztül saját szemünkkel követhetjük nyomon! Aki nem hiszi, hogy a KFC-ben valódi csirkehúst szolgálnak fel, érdemes betérnie egy menüre és megnéznie, hogyan készül.

A kiváló helyen lévő üzlet – immár a 31. Magyarországon - 140 millió forintba került. A KFC része az AmRest vállalatnak, amelyhez a Pizza Hut és a Starbucks is hozzátartozik. Az új étterem nemcsak együtt működik a hazai termelőkkel, de 50 magyar számára teremt munkahelyet.

A fenti újításokkal nem egy kiemelkedően magas szolgáltatást nyújtó étterem megalkotása volt a cél. Mostantól ha KFC épül, vagy felújításra kerül, ezeket az új megoldásokat mind igyekeznek felvonultatni. Tehát nem csak egy újabb éttermet nyitott az AmRest, hanem a hazai KFC új korszakát indította el.

fastfoodcentral.blog.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.