Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-05 idő 10:38

Mintegy 85.000 látogatót vonzott az OMÉK

A 77. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár új koncepciójában hangsúlyosan megjelent a turizmus, mely az agráriumnak új piacokat és kitörési pontokat biztosíthat. A kiállítás öt napja alatt a látogatók – a turisztikai régiók szerinti elrendezésnek köszönhetően – szimbolikusan bejárhatták egész Magyarországot és a határon túli területeket.
A 77. OMÉK-on több franchise hálózat is megtalálható volt. Közülük a McDonald’s hazai sikertörténetekkel készült és bemutatta a hálózat külföldi éttermeibe egyre többet exportáló hazai beszállító partnereit. Az itthon termelt saláta, paradicsom, hagyma, ketchup, tojás és csirkehús ugyanis évről-évre nagyobb súllyal van jelen az európai éttermekben. Számos beszállító az étteremhálózatnak köszönhetően tudott kilépni a nemzetközi piacra.
 
 
A kiállítók között képviseltette magát a pult koncepcióját is bemutató Vitamin Szalon, a franchise hálózatát jelenleg is bővíteni szándékozó Herbária, valamint a Piszkei Öko Kft. is, ez utóbbinak is tervei között szerepel a franchise rendszerben való terjeszkedés, akár az országhatárokon túlra is.
 
 
A SPAR Magyarország Kft. számára szintén fontos esemény volt az idei OMÉK, ugyanis a rendezvény keretében írták alá azt a szerződést, mely lehetővé teszi a vállalat számára a Vidékfejlesztési Minisztérium által létrehozott Kiváló Minőségű Sertéshús védjegy használatát.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.