Hírek, aktualitások

dátum 2017-10-30 idő 09:23

Mobil kávézó koncepció terjeszkedik hazánkban

Egy új mobil kávézó koncepcióval találkozhatunk Budapest belvárosában. Szeptember elején nyitott meg a Coffee Brothers nem egészen hétköznapi mobil kávézója a Westend City Center bejárata előtt. 
A 30-40-es évek Amerikájára emlékeztető Coffee Brothers hitvallása, hogy nem mindegy mit töltünk a kávés csészénkbe. Tricikliből igényesen kialakított mobil egységben minőségi kávéval várják vásárlóikat. Erős hangsúlyt fektetnek a kávégép-, valamint a kávé elkészítésének minőségére.
 
A koncepció egyediségének nélkülözhetetlen kelléke, hogy a Coffee Brothers tipikus olasz karos (mechanikus) kávégéppel, az ún. La Pavoni-val dolgozik, amit más koncepciónál nem lehet megtalálni. Ez egy mechanikus kávégép, melyhez semmilyen automatikus funkció nem párosul. Segítségével egy ügyes barista olyan minőségű kávét tud készíteni, melyre a mai modern gépek nem képesek.
Talán nem is véletlen egybeesés, hogy a márkanévhez hűen a koncepció hazai mester franchise partnerei egy fiatal testvérpár. A Hruska fivérek nagy lendülettel vetették bele magukat a kávéüzletbe, hiszen novembertől egy újabb egységükkel találkozhatunk a VII. Kerület, Dohány utcában.
 
A Coffee Brothers célja, további franchise egységek nyitása Magyarországon, amelyhez magukhoz hasonló gondolkodású franchise átvevők jelentkezését várják.
 
"Hiszünk abban, hogy kínálatunkkal, megjelenésünkkel és filozófiánkkal a helybéli, illetve a Budapesten dolgozó emberek érdeklődését is fel tudjuk kelteni, nem utolsósorban pedig a turistákét, akik a világ többi részén is, ahol jelen vagyunk, nagy érdeklődést mutatnak szolgáltatásaink és kínálatunk iránt. Visszajáró vendégeink száma napról napra egyre csak nő."
 
A Coffee Brothers hálózat kávékeverékei Guatemalából, a brazíliai Santos régióból és El Salvadorból származnak. A kávét mindig frissen, legfeljebb 3 héttel a felhasználás előtt pörkölik. 

Mozgó standjaik előtt megálló vásárlók nemcsak a széles kávé kínálatból, hanem minőségi karamellel töltött, ét-, illetve tejs és fehércsokoládét, zöld, fekete, gyógynövényes, fehér és gyümölcsteákat is megízlelhetitek. Továbbá a legkisebbeket babyccinoval és kakaóval várják.
A Coffee Brothers hálózat számos szlovák nagyvárosban megtalálható. Pozsonyban három standunk üzemel, ezen kívül négy más szlovák városban is jelen vannak (Nyitrán, Nagyszombaton, Eperjesen és Kassán). Az elmúlt év a külföldön való terjeszkedés jegyében telt, Bécsben, Prágában, Münchenben, Berlinben, Indianapolisban és Los Angelesben is nyíltak egységeik. 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.