Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-13 idő 09:05

Mobil segítség a virággondozásban (Oázis kertészet)

A Virágom, virágom alkalmazás segít, hogy helyesen gondozza kedvenc növényeit. Figyelmeztet tennivalóira, és tanácsokkal látja el az egyes növényeket illetően. Igazi segítség mindenkinek, aki szereti a növényeket, és szeretne megfelelően gondoskodni róluk. Az alkalmazás szakértője az Oázis kertészet.
 
Mindenki ismeri azt a kellemetlen szituációt, mikor a nemrég vásárolt növény látszólag minden ok nélkül hervadni kezd, majd szára és levelei is szépen lassan megbarnulnak. Szakértelem nélkül sokszor nehéz megállapítani, hogy a túl kevés vagy túl sok napfény, a túlzott öntözés vagy éppen a kiszáradás a ludas ilyenkor.
 
 
Ezen segít most a Virágom, virágom mobilapplikáció, melynek célja, hogy könnyebbé és játékossá tegye a növénygondozás mindennapi feladatait. Miután az alkalmazást telepítettük okostelefonunkra, kiválaszthatjuk az adatbázisból virágunkat, és máris részletes leírást kapunk az adott növény igényeivel kapcsolatban. 
 
A Virágom, virágom legnagyobb előnye azonban az interneten elérhető információval szemben az, hogy folyamatosan emlékeztet minket a virággondozási feladatainkra. Sőt, akár azt is be tudjuk állítani, hogy kizárólag az otthon töltött órák alatt kapjunk értesítőt a következő locsolásról, párásításról vagy bármilyen más tevékenységről. A hétköznapi rohanás mellett ez hatalmas segítség lehet, hiszen a legnehezebb dolog sokszor észben tartani ezeket a feladatokat. A növénygondozást az alkalmazás rendszeresen jelvényekkel és az Oázisban beváltható mobilkuponokkal honorálja, a rajzfilmszerű design pedig játékos hangulatot kölcsönöz neki. 
 
 
Az ingyenes változatban alapból három növény gondozásához kapunk segítséget. A Virágom, virágom fizetős, PRO-változata azonban számos különböző extrával érkezik: korlátlan mennyiségű növény feltöltése mellett Virág Doktor funkciója arra is lehetőséget ad, hogy szakértő válaszoljon kérdéseinkre, az Elutazom funkció pedig arról tájékoztat minket, hogy a távol töltött idő alatt melyik növényünk kerülhet kritikus állapotba, vagy igényel kiemelt odafigyelést.
 
A Virágom, virágomhoz hasonló applikáció még nem készült a hazai piacon. Praktikusságának és számos más előnyének köszönhetően viszont rövid időn belül nagy rajongótáborra tehet szert a magyar növénybarátok és hobbikertészek körében. Az egyedülálló mobilalkalmazás iOS és Android felhasználók számára is elérhető.
 

Az Oázis franchise hálózat

 

Az Oázis Kertészetek a hazánkban szinte ismeretlen, de nyugaton rendkívül népszerű "gardencenterek"-et képviselik. Az üzletek áruválasztéka a kert-dísznövény-dekoráció tematikára épül, széles termékskálájának és aktív marketing-tevékenységének köszönhetően egész évben jelentős kiskereskedelmi forgalmat generál. Az értékesítés alapeszméje a vevőorientáltság és szakmai korrektség.

Boross István és felesége Hedvig 1987-ben alapította meg az Oázis Kertészetet. A jelenleg 18 egységből álló hálózat 2004-ben kezdte meg a franchise-rendszerű terjeszkedést, és azóta is dinamikusan fejlődik. Szlovákiában nyitottak az első határon túli Oázis áruházak, de tervezik a romániai, horvát és szerb expanziót is. A rendszer alapító tagja, az Oázis Kertészet is további, jellemzően a fővárosban elhelyezkedő saját tulajdonú üzletek nyitását tervezi.

Az Oázis Kertészet a Magyar Franchise Szövetség tagja.

 
Forrás: oazis.hu; viragomviragomapp.hu
-ViFe-


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.