Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-13 idő 09:05

Mobil segítség a virággondozásban (Oázis kertészet)

A Virágom, virágom alkalmazás segít, hogy helyesen gondozza kedvenc növényeit. Figyelmeztet tennivalóira, és tanácsokkal látja el az egyes növényeket illetően. Igazi segítség mindenkinek, aki szereti a növényeket, és szeretne megfelelően gondoskodni róluk. Az alkalmazás szakértője az Oázis kertészet.
 
Mindenki ismeri azt a kellemetlen szituációt, mikor a nemrég vásárolt növény látszólag minden ok nélkül hervadni kezd, majd szára és levelei is szépen lassan megbarnulnak. Szakértelem nélkül sokszor nehéz megállapítani, hogy a túl kevés vagy túl sok napfény, a túlzott öntözés vagy éppen a kiszáradás a ludas ilyenkor.
 
 
Ezen segít most a Virágom, virágom mobilapplikáció, melynek célja, hogy könnyebbé és játékossá tegye a növénygondozás mindennapi feladatait. Miután az alkalmazást telepítettük okostelefonunkra, kiválaszthatjuk az adatbázisból virágunkat, és máris részletes leírást kapunk az adott növény igényeivel kapcsolatban. 
 
A Virágom, virágom legnagyobb előnye azonban az interneten elérhető információval szemben az, hogy folyamatosan emlékeztet minket a virággondozási feladatainkra. Sőt, akár azt is be tudjuk állítani, hogy kizárólag az otthon töltött órák alatt kapjunk értesítőt a következő locsolásról, párásításról vagy bármilyen más tevékenységről. A hétköznapi rohanás mellett ez hatalmas segítség lehet, hiszen a legnehezebb dolog sokszor észben tartani ezeket a feladatokat. A növénygondozást az alkalmazás rendszeresen jelvényekkel és az Oázisban beváltható mobilkuponokkal honorálja, a rajzfilmszerű design pedig játékos hangulatot kölcsönöz neki. 
 
 
Az ingyenes változatban alapból három növény gondozásához kapunk segítséget. A Virágom, virágom fizetős, PRO-változata azonban számos különböző extrával érkezik: korlátlan mennyiségű növény feltöltése mellett Virág Doktor funkciója arra is lehetőséget ad, hogy szakértő válaszoljon kérdéseinkre, az Elutazom funkció pedig arról tájékoztat minket, hogy a távol töltött idő alatt melyik növényünk kerülhet kritikus állapotba, vagy igényel kiemelt odafigyelést.
 
A Virágom, virágomhoz hasonló applikáció még nem készült a hazai piacon. Praktikusságának és számos más előnyének köszönhetően viszont rövid időn belül nagy rajongótáborra tehet szert a magyar növénybarátok és hobbikertészek körében. Az egyedülálló mobilalkalmazás iOS és Android felhasználók számára is elérhető.
 

Az Oázis franchise hálózat

 

Az Oázis Kertészetek a hazánkban szinte ismeretlen, de nyugaton rendkívül népszerű "gardencenterek"-et képviselik. Az üzletek áruválasztéka a kert-dísznövény-dekoráció tematikára épül, széles termékskálájának és aktív marketing-tevékenységének köszönhetően egész évben jelentős kiskereskedelmi forgalmat generál. Az értékesítés alapeszméje a vevőorientáltság és szakmai korrektség.

Boross István és felesége Hedvig 1987-ben alapította meg az Oázis Kertészetet. A jelenleg 18 egységből álló hálózat 2004-ben kezdte meg a franchise-rendszerű terjeszkedést, és azóta is dinamikusan fejlődik. Szlovákiában nyitottak az első határon túli Oázis áruházak, de tervezik a romániai, horvát és szerb expanziót is. A rendszer alapító tagja, az Oázis Kertészet is további, jellemzően a fővárosban elhelyezkedő saját tulajdonú üzletek nyitását tervezi.

Az Oázis Kertészet a Magyar Franchise Szövetség tagja.

 
Forrás: oazis.hu; viragomviragomapp.hu
-ViFe-


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.