Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-26 idő 09:36

Modernizálódott a Mixtura Gyógyszertár a 80-asi városrészben (BENU)

Gyöngyös 80-asinak hívott városrészében megújult és modernizálódott a több, mint negyven éve működő Mixtura Gyógyszertár.
 
A többnyire a 80-as években kiépült gyöngyösi városrész fő utcáján található Mixtura Gyógyszertár is csatlakozott a BENU Hálózat koncepciójához és áprilistól megújult külsővel és belsővel, szabadpolcos elrendezéssel várja a betérőket. Eltűntek a zárt üvegszekrények, helyettük nyitott fali polcok és körüljárható polcos elemek teszi lehetővé a vásárlóknak a kényelmes nézelődést és válogatást a termékek között.
 
   
 
Bozsik István alpolgármester úr, mint régi jóbarát üdvözölte a gyógyszertár vezetőjét és dolgozóit. Megnyitó beszédében a modernizáció és az invesztíció mellett - mellyel a városrész gazdagodott - a barátságos hangulat, a kedves és bizalmat ébresztő kiszolgálás fontosságát emelte ki.
 
 
 „A változás mindig kettős érzést kelt az emberben, kicsit tartunk tőle, nem tudjuk, mit eredményez majd. Mi igyekszünk ebből a megújulásból és változásból a legtöbbet kihozni és maximális erőbedobással állunk az új kihívások elé. Bízunk abban, hogy a régi és új vásárlóink örülnek a Gyógyszertárunkban megújulásának, hiszem máris látják az új arculat és termékválaszték előnyeit.” - mondta beszédében dr. Nemes Rita, a Mixtura Gyógyszertár vezetője.
 
Forrás: benu.hu
Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.



Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.